pretvoriti VOB u MP3

Dom

Preuzmite

Naruči

FAQ

Kontaktirajte nas

pretvoriti RM u MP3

pretvoriti RMVB u MP3

pretvoriti QT u MP3

pretvoriti MOV u MP3

pretvoriti AIFF u MP3

pretvoriti MPEG1 u MP3

pretvoriti MPEG2 u MP3

pretvoriti VOB u MP3

pretvoriti RMI u MP3

pretvoriti RA u MP3

VOB Definicija: DVD-video objekta za spremanje slike / zvuka / podnaslov.

1. pretvoriti VOB u mp3, Molimo instalirajte DVD playera kao što je WinDVD Player ili PowerDVDPlayer, koji uključuju odgovarajuće VOB dekoder. No, VOB datoteka ima više od jednog audio stream-a i uvijek. Program se samo pretvara da prvi audio streaming MP3 datoteku. Ako VOB datoteka je šifriran, program ne pretvoriti uspješno.

2 Pokrenite "audio / video u MP3 kavu", pritisnite Otvori Sredstva Varalica gumb, odaberite datoteku VOB.

3. Ako želite pretvoriti cijeli audio iz VOB datoteke, postavite izlazne datoteke, ako je potrebno, a zatim kliknite gumb Pretvori.

Ako želite pretvoriti neki dio zvuka iz VOB datoteke, povucite slide bara izravno, ili kliknite gumb Play pregledati multimedijske datoteke, postavite vrijeme početka i Vrijeme završetka. Napokon, kuckati pretvoriti gumb to početak to pretvoriti VOB u mp3.

DVD je Digital Versatile Disc ili Digital Video Disc. DVD je optički disk medija za pohranu koji može spremiti podatke / film / audio / slike. DVD video uvijek koristi VOB datoteka. Ako je DVD zaštićen, pretvorbe neće uspjeti.

Standard H.261 digitalni video kodiranje je standardna na temelju MPEG-1. H.263 kodiranje se videokonferencija tehnologija temelji se na mpeg-1/mpeg-2.

pretvoriti VOB u mp3, Copyright KYDSOFT. Sva prava pridržana.