pretvoriti MOV u MP3

Dom

Preuzmite

Naruči

FAQ

Kontaktirajte nas

pretvoriti RM u MP3

pretvoriti RMVB u MP3

pretvoriti QT u MP3

pretvoriti MOV u MP3

pretvoriti AIFF u MP3

pretvoriti MPEG1 u MP3

pretvoriti MPEG2 u MP3

pretvoriti VOB u MP3

pretvoriti RMI u MP3

pretvoriti RA u MP3

MOV Definicija: Apple QuickTime Movie format datoteke.

1. mov pretvoriti u mp3, molimo uvesti QuickTime Igrač i+Directshow+filtar "target = _blank> QuickTime DirectShow Filter.
2 Pokrenite "audio / video u MP3 kavu", pritisnite Otvori Sredstva Varalica gumb, odaberite datoteku mov.

3. Ako želite pretvoriti cijeli audio iz mov, postavite izlazne datoteke, ako je potrebno, a zatim kliknite gumb Pretvori.

Ako želite pretvoriti neki dio audio iz mov, povucite slide bara izravno, ili kliknite gumb Play pregledati multimedijske datoteke, postavite vrijeme početka i Vrijeme završetka. Napokon, kuckati pretvoriti gumb za pokretanje mov pretvoriti u mp3.

IPod je popularni multimedijalni player stvorili i prodali po Apple Computer. Video na iPod se sprema kao mov formatu. Kao i većina digitalnih audio-video player, iPod može poslužiti kao eksterni uređaj za pohranu podataka, kada je spojen na PC. IPod može pohraniti slike, glazba i video. Softver za iPod zove iTune, koji može reproducirati glazbu, Kopiranje glazbe s CD-a, i snimiti glazbu za CD.

Ako želite pretvoriti iPod u MP3, molimo instalirajte mp4 mp4 dekoder i može se podijeliti na sustav do pretvarača može pregledati, kao što su Apple QuickTime Player ffdshow ili HDX4 dekoder.

Ako su iPod datoteke kodiran, obraćajući neće uspjeti.

mov pretvoriti u mp3, Copyright KYDSOFT. Sva prava pridržana.