pretvoriti VCD u MP3, pretvoriti VCR/VHS u MP3

Dom

Preuzmite

Naruči

FAQ

Kontaktirajte nas

pretvoriti AVI to MP3

pretvoriti VCD u MP3, pretvoriti VCR/VHS u MP3

pretvoriti MPEG u MP3

pretvoriti WMV u MP3

pretvoriti ASF u MP3

pretvoriti OGM u MP3

pretvoriti DIVX u MP3

pretvoriti DAT u MP3

pretvoriti MPG u MP3

pretvoriti SVCD u MP3

VCD rezolucija: VideoCD ili video kompaktni disk za pohranu video i audio.

1. pretvoriti u mp3 VCD: ako VCD datoteku je kodiran s 1,0 formatu, ne trebate instalirati dodatne MPEG dekoder.Ako dat datoteka je kodirana s 1.1 ili 2.0 formatu, molimo instalirajte DVD playera kao što je WinDVD Player ili PowerDVDPlayer, koji uključuju odgovarajuće VCD dekoder.

2 Pokrenite "audio / video u MP3 kavu",pritisnite Otvori Sredstva Varalica gumb Nakon što umetnete VCD u CD / DVD pogona, naći ćete u direktoriju pod nazivom MPEGAV VCD. U imenik, postoje neke VCD datoteke pod nazivom AVSEQ01.DAT, AVSEQ02.DAT ili MUSIC01.DAT, MUSIC02.DAT itd. Onda otvorite VCD datoteku u programu.

3. Ako želite pretvoriti cijeli audio iz VCD datoteke, postavite izlazne datoteke, ako je potrebno, a zatim kliknite gumb Pretvori.

Ako želite pretvoriti neki dio audio iz VCD datoteku, povucite slide bara izravno, ili kliknite gumb Play pregledati multimedijske datoteke, postavite vrijeme početka i Vrijeme završetka. Napokon, kuckati pretvoriti gumb to početak to pretvoriti u mp3 VCD.

Video je videorekordera. On igra VHS (videorekorder ili kućni video sustav). Ako želite pretvoriti VHS videorekorder ili na mp3, dva načina su na raspolaganju.

1. Instalacija kartice TV tuner na računalu. Spojite kabel na kartice ispravno. Koristite Windows Movie Maker to pregled programa i hvatanje za wmv, a zatim ekstrakt fascikl u MP3.

2. Ako se možete povezati audio-out of VCR na Line In od zvučne kartice, trčanje (Easy MP3 snimanje zvuka) za snimanje zvuka u mp3.

pretvoriti u mp3 VCD, Copyright KYDSOFT. Sva prava pridržana.