pretvoriti MID u MP3, FLAC u MP3

Dom

Preuzmite

Naruči

FAQ

Kontaktirajte nas

pretvoriti WAV u MP3

Pretvori WMA to MP3, pretvoriti zvona/MMF u mp3

pretvoriti AC3 u MP3

pretvoriti OGG u MP3

pretvoriti MPA u MP3

pretvoriti MP3 u MP2

pretvoriti AU u MP3

pretvoriti AIF u MP3

pretvoriti SND u MP3

pretvoriti MID u MP3

MID Definicija: Musical Instrument Digital Interface s datotečni nastavak *.mid . MID0 (tip 0) je jednog pratiti i više kanala formata. MID1 je više stazi i više kanala.

1. Sredinom pretvoriti u mp3, launch "MIDI to MP3 kavu", pritisnite gumb Otvori, odaberite MID datoteku.

2. Promjena naziva izlaza, ako je potrebno, koji mora biti MP3 datoteke. Ili kliknite na Brstiti gumb to ime datoteke u direktorij.

3. Zatim kliknite gumb Pretvori, pretvorba će početi. Molimo provjerite da li se može čuti zvuk normalan volumen MID datoteku kada se pretvaramo, inače ček Windows Volume Control.

4. Nakon što je sredinom pretvoriti u mp3, kliknite gumb za reprodukciju za slušanje MP3 datoteka sa Windows Media Player. Prije početka sljedeće pretvorbe, molimo Vas da napustite Windows Media Player.

5. Ako se osjećate izlaz MP3 volumen je manji ili glasnije ili iskrivljene, ugađanje glasnoće kontrolu programa, ili "Volume control" ili "Wave" Windows Volume Control. Onda opet početak obraćenja. Pokušajte nekoliko puta, dobit ćete odgovarajuću glasnoću izlaz.

FLAC je Free Lossless Audio Codec, što znači da je stisnut u audio flac bez gubitka na kvaliteti. To je slično načinu Zip radi, osim s FLAC ćete dobiti puno bolju kompresiju, jer je dizajniran posebno za audio, a možete reproducirati komprimirane FLAC datoteke u tvoj ljubimac igrač kao što ste i igra MP3 datoteke. FLAC format je trenutno dobro podržan od strane mnogih softver i hardver audio proizvoda.

Ako želite pretvoriti u MP3 FLAC, pokrenite audio / video u MP3 MAKER, molimo instalirajte odgovarajući flac DirectShow filter / codec / dekoder za FLAC datoteke.

Sredinom pretvoriti u mp3, Copyright KYDSOFT. Sva prava pridržana.