converteste VOB in MP3

Acasă

Descărcaţi

Comanda acum

FAQ

Contactati-ne

converteste RM in MP3

converteste RMVB in MP3

converteste QT in MP3

converteste MOV in MP3

converteste AIFF in MP3

converteste MPEG1 in MP3

converteste MPEG2 in MP3

converteste VOB in MP3

converteste RMI in MP3

converteste RA in MP3

VOB Definiţie: Obiectul DVD-video pentru a stoca imagini / sunet / subtitlu.

1. converteste VOB in MP3, Vă rugăm să instalaţi DVD playere, cum ar fi WinDVD Player sau PowerDVDPlayer, care includ corespunzătoare decodor VOB. Dar fisier VOB are mai mult de un audio fluxuri întotdeauna. Programul converteşte doar primul flux audio MP3 dosar. Dacă fişierul VOB au fost criptate, programul nu-l transforma cu succes.

2 Lansare "audio / video pentru producatorul MP3", faceţi clic pe butonul Open Media File, selectaţi un fişier vob.

3. Dacă doriţi să faceţi converteste audio întreg din dosar VOB, setaţi fişierul de ieşire, dacă este necesar, apoi faceţi clic pe butonul converteste.

Dacă doriţi să transforme o parte din audio de in vob dosar, glisaţi bara de diapozitive in mod direct, sau faceţi clic pe butonul Redare pentru a previzualiza fişierul media, setaţi ora de începere şi ora de terminare. in ultimul clic, converteste buton pentru a porni pentru a converteste vob in mp3.

DVD-ul este Digital Versatile Disc sau Digital video disc. DVD-ul este un disc optic de stocare, care poate stoca date / video / audio / imagini. video DVD utilizează întotdeauna fişierele VOB. Dacă DVD-ul este protejat, converteste va eşua.

H.261 este de codare video digitală standard bazată pe MPEG-1. H.263 este videoconferinţe bazate pe tehnologie de codificare mpeg-1/mpeg-2.

converteste vob in MP3, Copyright KYDSOFT. Toate drepturile rezervate.