converteste VCD in MP3

Acasă

Descărcaţi

Comanda acum

FAQ

Contactati-ne

converteste AVI in MP3

converteste VCD in MP3

converteste MPEG in MP3

converteste WMV in MP3

converteste ASF in MP3

converteste OGM in MP3

converteste DIVX in MP3

converteste DAT in MP3

converteste MPG in MP3

converteste SVCD in MP3

VCD Definiţie: VideoCD sau Compact Disc video pentru stocarea video şi audio.

1. converteste VCD in MP3: dacă fişierul VCD este codificat cu 1,0 format, nu aveţi nevoie să instalaţi nici un decodor MPEG suplimentare.Dacă fişierul DAT este codificat cu 1.1 sau 2.0 format, vă rugăm să instalaţi DVD playere, cum ar fi WinDVD Player sau PowerDVDPlayer, care includ decodor corespunzătoare VCD.

2 Lansare "audio / video pentru producatorul MP3",faceţi clic pe butonul Open Media File, după ce introduceţi VCD in unitatea CD / DVD, veţi găsi in directorul numit MPEGAV VCD. in director, există unele VCD fişierele denumite AVSEQ01.DAT, AVSEQ02.DAT sau MUSIC01.DAT, MUSIC02.DAT etc Apoi atunci deschidere un fişier VCD in program.

3. Dacă doriţi să faceţi converteste audio întreg din dosar VCD, seta fişierul de ieşire, dacă este necesar, apoi faceţi clic pe butonul converteste.

Dacă doriţi să transforme o parte din audio de in dosar VCD, glisaţi bara de diapozitive in mod direct, sau faceţi clic pe butonul Redare pentru a previzualiza fişierul media, setaţi ora de începere şi ora de terminare. in ultimul clic, converteste buton pentru a porni pentru a converteste VCD in MP3.

VCR este video casetofon. Acesta joacă VHS (video casetofon sau de acasă sistem de video). Dacă doriţi să faceţi converteste VCR sau VHS in MP3, două moduri sunt disponibile.

1. Instalaţi un tuner TV pe computer. Conectaţi cablul in carte in mod corespunzător. Utilizaţi Windows Movie Maker pentru a examina programul de captare şi să wmv, apoi extrage fişierul MP3.

2. Dacă vă puteţi conecta audio-out de in VCR Line In din placa de sunet, a alerga (Easy înregistrator de sunet MP3) să înregistreze audio in format MP3.

converteste VCD in MP3, Copyright KYDSOFT. Toate drepturile rezervate.