converteste SVCD in MP3, HDTV in MP3

Acasă

Descărcaţi

Comanda acum

FAQ

Contactati-ne

converteste AVI in MP3

converteste VCD in MP3

converteste MPEG in MP3

converteste WMV in MP3

converteste ASF in MP3

converteste OGM in MP3

converteste DIVX in MP3

converteste DAT in MP3

converteste MPG in MP3

converteste SVCD in MP3

Definiţie SVCD: Super VCD.

1. converteste in spre mp3 SVCD, vă rugăm să instalaţi DVD playere, cum ar fi WinDVD Player sau PowerDVDPlayer, care includ corespunzătoare decodor SVCD.

2 Lansare "audio / video pentru producatorul MP3", faceţi clic pe Open Media File buton. După ce inseraţi SVCD in unitatea CD / DVD, veţi găsi in directorul numit MPEG2 SVCD. in director, există unele SVCD fişierele denumite AVSEQ01.MPG, AVSEQ02.MPG, sau MUSIC01.MPG, MUSIC02.MPG etc Apoi, deschideţi fişierul in program.

3. Dacă doriţi să faceţi converteste audio întreg din dosar SVCD, setaţi fişierul de ieşire, dacă este necesar, apoi faceţi clic pe butonul converteste.

Dacă doriţi să transforme o parte din audio de in dosar SVCD, glisaţi bara de diapozitive in mod direct, sau faceţi clic pe butonul Redare pentru a previzualiza fişierul media, setaţi ora de începere şi ora de terminare. in ultimul clic, converteste buton pentru a porni pentru a converteste SVCD in mp3.

HDTV înseamnă televiziunea de înaltă definiţie. transmisii in format HDTV digital semnale de televiziune cu o rezoluţie mai mare (1920 x 1080) de DVD, NTSC, SECAM, PAL, DVB.

Cu excepţia formatelor timpurii analogice in Europa si Japonia. HDTV comprese video cu MPEG2, audio de transfer cu Layer 2 sau digital audio Dolby AC-3.

Vă rugăm să instalaţi HDX4 HDTV codec sau alte codec pentru a converteste HDTV in mp3.

Posturile de televiziune digitală DVB înseamnă video.

SVCD converteste in MP3, Copyright KYDSOFT. Toate drepturile rezervate.