converteste RMI in MP3, RMID SMF in MP3

Acasă

Descărcaţi

Comanda acum

FAQ

Contactati-ne

converteste RM in MP3

converteste RMVB in MP3

converteste QT in MP3

converteste MOV in MP3

converteste AIFF in MP3

converteste MPEG1 in MP3

converteste MPEG2 in MP3

converteste VOB in MP3

converteste RMI in MP3

converteste RA in MP3

Definiţia RMI: Un tip de fişier MIDI cu formatul RIFF creat de Microsoft. Sequencer MCI RMI redă fişiere standard de MDI şi a resurselor Interchange File Format (RIFF) MIDI imagini, cunoscut sub numele de fişiere RMID.

SMF este fişiere MIDI standard. DLS este sunete descărcabile nivel.

1. RMI pentru a converteste mp3, lansarea RMI in MP3 Maker, faceţi clic pe butonul Deschidere, selectaţi un fişier RMI.

2. Schimbarea numelui de ieşire, dacă este necesar, care trebuie să fie un fişier MP3. Sau faceţi clic pe butonul Browse pentru a denumi fişierul într-un director.

3. Apoi faceţi clic pe butonul converteste, va începe de conversie. Vă rugăm să vă asiguraţi că puteţi auzi normală a volumului de sunet de in dosar RMI in convertesterea, verifica altfel Windows Volume Control.

4. După converteste RMI in MP3, faceţi clic pe butonul Redare pentru a asculta fisier MP3 cu Windows Media Player. Înainte de a începe următoarea conversie, vă rugăm să ieşiţi Windows Media Player.

5. Dacă vă simţiţi volumului producţiei MP3 este mai mic sau mai tare sau denaturate, pentru a regla volumul de control al programului, sau "Control volum" sau "val" de volum de control Windows. Apoi începe de conversie din nou. Încercaţi mai multe ori, veţi obţine volumul de ieşire adecvate.

RMI pentru a converteste mp3, Copyright KYDSOFT. Toate drepturile rezervate.