converteste RM in MP3

Acasă

Descărcaţi

Comanda acum

FAQ

Contactati-ne

converteste RM in MP3

converteste RMVB in MP3

converteste QT in MP3

converteste MOV in MP3

converteste AIFF in MP3

converteste MPEG1 in MP3

converteste MPEG2 in MP3

converteste VOB in MP3

converteste RMI in MP3

converteste RA in MP3

RM Definiţie: RealMedia formatul creat de RealNetworks Inc pentru a stoca fişiere multimedia.

1. converteste rm in MP3, mazăre instalaţi cele mai recente RealPlayer dacă Windows dumneavoastră nu le-a instalat. Descărcaţi RealMedia Splitter , unzip dosar cu WinRAR, utilizaţi linia de comanda "regsvr32 RealMediaSplitter.ax" să-l înregistreze.

2 Lansare "audio / video pentru producatorul MP3", faceţi clic pe butonul Open Media File, selectaţi un fişier rm.

3. Dacă doriţi să faceţi converteste audio întreg din dosar RM, setaţi fişierul de ieşire, dacă este necesar, apoi faceţi clic pe butonul converteste.

Dacă doriţi să transforme o parte din audio de in rm fişier, glisaţi bara de diapozitive in mod direct, sau faceţi clic pe butonul Redare pentru a previzualiza fişierul media, setaţi ora de începere şi ora de terminare. in ultimul clic, converteste buton pentru a porni pentru a converteste rm in mp3.

Ram este metafişier real audio. Metafişierele sunt fişiere text care conţin locaţia URL-ul unui ra . (Fisier RealAudio). Fişierele RealAudio mod normal nu fi folosit direct in fişierul HTML, deoarece RA fişiere pot fi descărcate înainte de redare. Dacă doriţi să faceţi converteste berbec in spre mp3, este greu de locuri de muncă.

converteste rm in MP3, Copyright KYDSOFT. Toate drepturile rezervate.