converteste RA in MP3

Acasă

Descărcaţi

Comanda acum

FAQ

Contactati-ne

converteste RM in MP3

converteste RMVB in MP3

converteste QT in MP3

converteste MOV in MP3

converteste AIFF in MP3

converteste MPEG1 in MP3

converteste MPEG2 in MP3

converteste VOB in MP3

converteste RMI in MP3

converteste RA in MP3

RA Definiţie: o extensie de fişier pentru audio Real creat de RealNetworks.

1. ra pentru a converteste mp3, vă rugăm să instalaţi cea mai recentă RealPlayer dacă Windows dumneavoastră nu le-a instalat. Descărcaţi RealMedia Splitter , unzip dosar cu WinRAR, utilizaţi linia de comanda "regsvr32 RealMediaSplitter.ax" să-l înregistreze.

2 Lansare "audio / video pentru producatorul MP3", faceţi clic pe butonul Open Media File, selectaţi un fişier ra.

3. Dacă doriţi să faceţi converteste audio întreg din dosar RA, setaţi fişierul de ieşire, dacă este necesar, apoi faceţi clic pe butonul converteste.

Dacă doriţi să transforme o parte din audio de in RA fişier, glisaţi bara de diapozitive in mod direct, sau faceţi clic pe butonul Redare pentru a previzualiza fişierul media, setaţi ora de începere şi ora de terminare. in ultimul clic, converteste buton pentru a porni pentru a converteste RA in mp3.

AMR este adaptive multi-rate, un discurs de compresie lossy mothed utilizate pentru discursul de codificare. AWB este de bandă largă de in AMRWB. Ea a diferite tehnici de telefon mobil, cum ar fi ACELP, DTX, VAD, CNG pentru 3GPP si GSM. Dacă doriţi să faceţi converteste AMR in MP3, vă rugăm să instalaţi playerul său codec sau HDX4.

ra pentru a converteste mp3, Copyright KYDSOFT. Toate drepturile rezervate.