converteste OGM in MP3, MKV in MP3

Acasă

Descărcaţi

Comanda acum

FAQ

Contactati-ne

converteste AVI in MP3

converteste VCD in MP3

converteste MPEG in MP3

converteste WMV in MP3

converteste ASF in MP3

converteste OGM in MP3

converteste DIVX in MP3

converteste DAT in MP3

converteste MPG in MP3

converteste SVCD in MP3

1. OGM Definiţie: Ogg fişier media, creat de Tobias Waldvogel, este un tip de format de fişier multimedia pentru a stoca un sunet, imagine, şi subtitrare.

converteste OGM in MP3, vă rugăm să instalaţi filtrul OGM , decodor video corespunzătoare şi decodare audio pentru formatul OGM.

Lansarea "audio / video pentru producatorul MP3", faceţi clic pe butonul Open Media File, selectaţi un fişier OGM.

Dacă doriţi să faceţi converteste audio întreg din dosar OGM, setaţi fişierul de ieşire, dacă este necesar, apoi faceţi clic pe butonul converteste.

Dacă doriţi să transforme o parte din audio de in OGM fişier, glisaţi bara de diapozitive in mod direct, sau faceţi clic pe butonul Redare pentru a previzualiza fişierul media, setaţi ora de începere şi ora de terminare. in ultimul clic, converteste buton pentru a porni converteste OGM in mp3.

2. MKV înseamnă video Matroska. Matroska este extensibila audio standard deschis / container video precum AVI, MP4, MPG, ASF, RM, MOV.

Dacă doriţi să converteste MKV in spre mp3, vă rugăm să instalaţi Matroska codec pack pentru formatul mkv dacă Windows Media Player nu-l examinaţi.

converteste OGM in MP3, Copyright KYDSOFT. Toate drepturile rezervate.