converteste MPEG2 in MP3

Acasă

Descărcaţi

Comanda acum

FAQ

Contactati-ne

converteste RM in MP3

converteste RMVB in MP3

converteste QT in MP3

converteste MOV in MP3

converteste AIFF in MP3

converteste MPEG1 in MP3

converteste MPEG2 in MP3

converteste VOB in MP3

converteste RMI in MP3

converteste RA in MP3

Definiţia MPEG2 (MPEG-2): Mutarea Poze Grupului de experţi v2.0. Standard de compresie, de obicei, este folosit pentru DVD sau SVCD.

1. mpeg2 pentru a converteste mp3, Vă rugăm să instalaţi DVD playere, cum ar fi WinDVD Player sau PowerDVDPlayer, care includ decodor MPEG2 corespunzătoare.

2 Lansare "audio / video pentru producatorul MP3", faceţi clic pe butonul Open Media File, selectaţi un fişier MPEG2.

3. Dacă doriţi să faceţi converteste audio întreg din dosar MPEG2, setaţi fişierul de ieşire, dacă este necesar, apoi faceţi clic pe butonul converteste.

Dacă doriţi să transforme o parte din audio de in dosar MPEG2, glisaţi bara de diapozitive in mod direct, sau faceţi clic pe butonul Redare pentru a previzualiza fişierul media, setaţi ora de începere şi ora de terminare. in ultimul clic, converteste buton pentru a porni pentru a converteste MPEG2 in mp3.

M4V este MPEG-4 video. mp4 video utilizează uneori extinderii dosar sau mp4v *.. IPod sau iTune utilizează acest tip de format.

ASX este Redirector Stream avansată. ASX este XML metafişier proiectat pentru a stoca o listă de fişiere Windows Media pentru streaming video. Acesta susţine RTSP, MMS, protocoalele HTTP.

mpeg2 pentru a converteste mp3, Copyright KYDSOFT. Toate drepturile rezervate.