converteste MPEG in MP3, Flash SWF in MP3

Acasă

Descărcaţi

Comanda acum

FAQ

Contactati-ne

converteste AVI in MP3

converteste VCD in MP3

converteste MPEG in MP3

converteste WMV in MP3

converteste ASF in MP3

converteste OGM in MP3

converteste DIVX in MP3

converteste DAT in MP3

converteste MPG in MP3

converteste SVCD in MP3

Definiţie MPEG: imagini in mişcare grupul de experţi. Un fel de format de fişier multimedia şi standard pentru comprimarea imaginii şi a sunetului.

1. mpeg converteste in spre mp3: Dacă fişier MPEG este codificată cu formatul MPEG-1, nu aveţi nevoie să instalaţi nici un decodor MPEG suplimentare. Dacă fişierul este codat cu MPEG 1.1 sau 2.0, vă rugăm să instalaţi player-ul DVD corespunzătoare, cum ar fi Puternic Player sau WinDVD Player pentru decodor MPEG.

2 Lansare "audio / video pentru producatorul MP3",faceţi clic pe butonul Open Media File, selectaţi un fişier MPEG.

3. Dacă doriţi să faceţi converteste audio întreg de fişier MPEG, setaţi fişierul de ieşire, dacă este necesar, apoi faceţi clic pe butonul converteste.

Dacă doriţi să transforme o parte din audio de fişier MPEG, glisaţi bara de diapozitive in mod direct, sau faceţi clic pe butonul Redare pentru a previzualiza fişierul media, setaţi ora de începere şi ora de terminare. in ultimul clic, converteste buton pentru a porni converteste mpeg in mp3.

Flash (fosta Macromedia Flash) este creat de compania Adobe System. Se poate edita conţinutul de animaţie, film, muzică şi jocuri pe World Wide Web. SWF este Shockwave Flash.

Convertor nu converteste fulger in mp3 direct. Lansarea Easy înregistrator de sunet MP3, executaţi Flash Player sau Internet Explorer pentru a vizualiza sau pre-asculta SWF fişier flash, înregistrare sunet de SWF pentru a extrage sau converteste SWF in mp3.

mpeg converteste in spre mp3, Copyright KYDSOFT. Toate drepturile rezervate.