converteste MP4 in MP3, 3GP in MP3

Acasă

Descărcaţi

Comanda acum

FAQ

Contactati-ne

converteste MIDI in MP3

converteste MP4 in MP3

converteste XVID in MP3

converteste MPEG4 in MP3

Mp4 Definiţie: Este dosar format MPEG4, cu extensia *.mp4.

1. converteste MP4 in spre MP3, vă rugăm să instalaţi corespunzătoare mp4 decodor şi decodor audio bazate pe Microsoft DirectShow.

2 Lansare "audio / video pentru producatorul MP3", faceţi clic pe butonul Open Media File, selectaţi un fişier MP4.

3. Dacă doriţi să faceţi converteste audio întreg din dosar MP4, setaţi fişierul de ieşire, dacă este necesar, apoi faceţi clic pe butonul converteste.

Dacă doriţi să transforme o parte din audio de in dosar MP4, glisaţi bara de diapozitive in mod direct, sau faceţi clic pe butonul Redare pentru a previzualiza fişierul media, setaţi ora de începere şi ora de terminare. in ultimul clic, converteste buton pentru a porni pentru a converteste in mp4 mp3.

3GP este un format de fişier video utilizat pentru 3GPP in a 3 telefoane mobile generaţie. Este un format simplu de in Aplicaţi Quicktime *.MOV sau MP4. 3GP fişiere au extensia *.3gp sau 3g2 *.. 3GP video comprese cu fluxuri H.263 sau MPEG4, audio şi fluxuri cu AMR (Adaptive Multi Rate) sau formate AAC.

Dacă doriţi să faceţi converteste 3gp in MP3 cu uşurinţă, vă rugăm să instalaţi codecul 3GP, cum ar fi FFDShow+Haali Media Splitter, sau HDX4, sau QuickTime Alternative. codificatoare Avi, cum ar fi DivX XviD sunt necesare, de asemenea.

Mp4 Definiţie: Este MPEG4 format de fişier cu extensia *.mp4.

converteste in spre mp3 mp4, Copyright KYDSOFT. Toate drepturile rezervate.