converteste MIDI in MP3, TTA in MP3

Acasă

Descărcaţi

Comanda acum

FAQ

Contactati-ne

converteste MIDI in MP3

converteste MP4 in MP3

converteste XVID in MP3

converteste MPEG4 in MP3

Definiţie MIDI: instrument muzical de interfaţă digitală

1. converteste in spre mp3 midi, lansare "MIDI in producatorul MP3",faceţi clic pe butonul Deschidere, selectaţi un fişier MIDI.

2. Schimbarea numelui de ieşire, dacă este necesar, care trebuie să fie un fişier MP3. Sau faceţi clic pe butonul Browse pentru a denumi fişierul într-un director.

3. Apoi faceţi clic pe butonul converteste, va începe de conversie. Vă rugăm să vă asiguraţi că puteţi auzi normală a volumului de sunet de in dosar MIDI in convertesterea, verifica altfel Windows Volume Control.

4. După converteste in spre mp3 midi, faceţi clic pe butonul Redare pentru a asculta fisier MP3 cu Windows Media Player. Înainte de a începe următoarea conversie, vă rugăm să ieşiţi Windows Media Player.

5.If tu feelthe volumului producţiei MP3 este mai mic sau mai tare sau denaturată, controlul volumului adjustthe a programului, sau "Control volum" sau "val" de volum de control Windows. Apoi începe de conversie din nou. Încercaţi mai multe ori, veţi obţine volumul de ieşire adecvate.

TTA audio este adevărat, este un drum liber, simplu in timp real, fără pierderi codec audio, bazat pe filtre adaptive de prognostic care a demonstrat sau aceleaşi rezultate mai bune in comparatie cu majoritatea analogilor moderne de in codec-uri audio popular open-source.

Dacă doriţi să faceţi converteste TTA in MP3, lansare "audio / video pentru producatorul MP3", vă rugăm să instalaţi corespunzător filtrul DirectShow TTA / codec / decodor de RadLight pentru fişierul TTA.

converteste in spre mp3 midi, Copyright KYDSOFT. Toate drepturile rezervate.