converteste MDI in MP3, FLAC in MP3

Acasă

Descărcaţi

Comanda acum

FAQ

Contactati-ne

converteste WAV in MP3

converteste WMA in MP3

converteste AC3 in MP3

converteste OGG in MP3

converteste MPA in MP3

converteste MP2 in MP3

converteste AU in MP3

converteste AIF in MP3

converteste SND in MP3

converteste MID in MP3

MID Definiţie: Musical Instrument Digital Interface cu extensia *.mid . MID0 (tip 0) este o singură linie şi mai multe formate de canal. MID1 este cale multiple şi canale multiple.

1. converteste mijlocul MP3, Spălătorie "MIDI in producatorul MP3", faceţi clic pe butonul Deschidere, selectaţi un fişier MDI.

2. Schimbarea numelui de ieşire, dacă este necesar, care trebuie să fie un fişier MP3. Sau faceţi clic pe butonul Browse pentru a denumi fişierul într-un director.

3. Apoi faceţi clic pe butonul converteste, va începe de conversie. Vă rugăm să vă asiguraţi că puteţi auzi normală a volumului de sunet de in dosar MID in convertesterea, verifica altfel Windows Volume Control.

4. După converteste mijlocul mp3, faceţi clic pe butonul Redare pentru a asculta fisier MP3 cu Windows Media Player. Înainte de a începe următoarea conversie, vă rugăm să ieşiţi Windows Media Player.

5. Dacă vă simţiţi volumului producţiei MP3 este mai mic sau mai tare sau denaturate, pentru a regla volumul de control al programului, sau "Control volum" sau "val" de volum de control Windows. Apoi începe de conversie din nou. Încercaţi mai multe ori, veţi obţine volumul de ieşire adecvate.

FLAC este Free Lossless Audio Codec, in sensul că audio este comprimat in FLAC, fără pierderi de calitate. Acest lucru este similar cu modul Zip de lucrări, cu excepţia cazului in FLAC tu vei a lua mult mai bine de compresie, deoarece acesta este conceput special pentru audio, si puteti reda fişiere FLAC comprimat in player preferate just like vă reda un fişier MP3. Formatul FLAC este in prezent bine susţinute de software şi hardware multe produse audio.

Dacă doriţi să faceţi converteste flac in mp3, executaţi audio / video in format MP3 Maker, vă rugăm să instalaţi corespunzătoare filtru DirectShow Flac / codec / decodor pentru fişierul Flac.

converteste mijlocul mp3, Copyright KYDSOFT. Toate drepturile rezervate.