converteste DIVX in MP3, On2 in MP3

Acasă

Descărcaţi

Comanda acum

FAQ

Contactati-ne

converteste AVI in MP3

converteste VCD in MP3

converteste MPEG in MP3

converteste WMV in MP3

converteste ASF in MP3

converteste OGM in MP3

converteste DIVX in MP3

converteste DAT in MP3

converteste MPG in MP3

converteste SVCD in MP3

DivX Definiţie: DivXNetworks creează format MPEG4. Ea a ridicat rata de compresie cu păstrarea video de înaltă calitate.

1. converteste divx in MP3, vă rugăm să instalaţi decodor video corespunzătoare şi decodare audio pentru DivX sau avi dosar, cum ar fi DivX Codec.

2 Lansare "audio / video pentru producatorul MP3", faceţi clic pe butonul Open Media File, selectaţi un fişier avi sau DivX.

3. Dacă doriţi să faceţi converteste audio întreg din dosar DivX, setaţi fişierul de ieşire, dacă este necesar, apoi faceţi clic pe butonul converteste.

Dacă doriţi să transforme o parte din audio de in divx fişier, glisaţi bara de diapozitive in mod direct, sau faceţi clic pe butonul Redare pentru a previzualiza fişierul media, setaţi ora de începere şi ora de terminare. in ultimul clic, converteste buton pentru a porni converteste divx in mp3.
codec On2 este dezvoltat de On2 Technologies. Ei spun că de compresie video este de peste Windows Media 9, Real 10, H.263, H.264, MPEG-4. codificator On2 oferă o mai bună video de calitate in tarife mai scăzute de date. codec On2 este utilizat pe scară largă pe web de partajare video, webcasting live, video VoIP, mesaje live video bidirecţională instant, prin satelit şi de televiziune mobilă, supraveghere video, IPTV, şi învăţământul in distanţă.

Dacă doriţi să faceţi converteste On2 in MP3, Vă rugăm să instalaţi On2 VP6 sau On2 VP7 codec.

DivX pentru a converteste mp3, Copyright KYDSOFT. Toate drepturile rezervate.