converteren VOB naar MP3

Thuis

Download

Bestel nu

Veelgestelde vragen

Contacteer ons

converteren RM naar MP3

converteren RMVB naar MP3

converteren QT naar MP3

converteren MOV naar MP3

converteren AIFF naar MP3

converteren MPEG1 naar MP3

converteren MPEG2 naar MP3

converteren VOB naar MP3

converteren RMI naar MP3

converteren RA naar MP3

VOB Definitie: DVD-video-object om de afbeelding op te slaan / geluid / ondertitel.

1. vob omzetten naar mp3, dvd-spelers Installeer zoals WinDVD Player of PowerDVDPlayer, die de juiste VOB-decoder op te nemen. Maar VOB bestand meer dan een audio streams heeft altijd. Het programma converteert alleen de eerste audio stream naar MP3 bestand. Als het VOB bestand is gecodeerd, bevat het programma geen succes omzetten.

2 Start 'audio / video aan MP3 maker ", klik op de knop Bestand Open Media, selecteert u een vob-bestand.

3. Wilt u het hele audio converteren van het VOB-bestand, zet het output bestand, indien nodig, klik op de knop Converteren.

Wilt u een deel van audio converteren van het VOB-bestand, sleep de schuifbalk of klik op de knop Afspelen om een voorbeeld van het mediabestand, stel de starttijd en de eindtijd. Eindelijk, klikt u op de knop om te zetten om te beginnen met vob converteren naar mp3.

DVD Digital Versatile Disc of Digital Video Disc. DVD is een optische schijf opslag media die gegevens kan opslaan / film / audio / afbeeldingen. DVD-video gebruikt altijd de vob bestanden. Als de dvd wordt beschermd, bekering zal mislukken.

H.261 is digitale videocodering standaard gebaseerd op MPEG-1. H.263 codering is videoconferencing technologie op basis van MPEG-1/MPEG-2.

vob omzetten naar mp3, Copyright KYDSOFT. Alle rechten voorbehouden.