converteren VCD naar MP3

Thuis

Download

Bestel nu

Veelgestelde vragen

Contacteer ons

converteren AVI naar MP3

converteren VCD naar MP3

converteren MPEG naar MP3

converteren WMV naar MP3

converteren ASF naar MP3

converteren OGM naar MP3

converteren DIVX naar MP3

converteren DAT naar MP3

converteren MPG naar MP3, converteren FLV naar MP3

converteren SVCD naar MP3

VCD Definitie: VideoCD of Video Compact Disk voor het opslaan van video en audio.

1. vcd omzetten naar mp3: als de VCD-bestand is gecodeerd met 1.0-formaat, hoeft u geen behoefte aan een extra MPEG decoder te installeren. Als het DAT-bestand is gecodeerd met 1.1 of 2.0 formaat, installeer dan dvd-spelers, zoals WinDVD Player of PowerDVDPlayer, die de nodige VCD decoder op te nemen.

2 Start 'audio / video aan MP3 maker ",klik op de knop Bestand Open Media, Na u de VCD in het cd / dvd-station, vindt u de map met de naam MPEGAV in de VCD. In de gids zijn er een aantal bestanden met de naam VCD AVSEQ01.DAT, AVSEQ02.DAT of MUSIC01.DAT, MUSIC02.DAT enz. Dan opent een VCD bestand in het programma.

3. Wilt u het hele audio converteren van de VCD-bestand, zet het output bestand, indien nodig, klik op de knop Converteren.

Wilt u een deel van audio converteren van de VCD-bestand, sleep de schuifbalk of klik op de knop Afspelen om een voorbeeld van het mediabestand, stel de starttijd en de eindtijd. Eindelijk, klikt u op de knop om te zetten om te beginnen met VCD om te zetten naar mp3.

VCR videorecorder. Het speelt VHS (video cassette recorder of video-home-systeem). Als u wilt naar een videorecorder of VHS omzetten naar mp3, op twee manieren beschikbaar zijn.

1. Installeer een TV tuner kaart op uw computer. Sluit de kabel aan op de kaart goed. Gebruik Windows Movie Maker om een voorbeeld van het programma en dan moet het naar WMV, dan pak het bestand naar mp3.

2. Als u audio-out van de videorecorder aansluiten op Line In van de geluidskaart, draaien (Easy MP3 Sound Recorder) opnemen audio naar mp3.

vcd omzetten naar mp3, Copyright KYDSOFT. Alle rechten voorbehouden.