converteren SVCD naar MP3, HDTV naar MP3

Thuis

Download

Bestel nu

Veelgestelde vragen

Contacteer ons

converteren AVI naar MP3

converteren VCD naar MP3

converteren MPEG naar MP3

converteren WMV naar MP3

converteren ASF naar MP3

converteren OGM naar MP3

converteren DIVX naar MP3

converteren DAT naar MP3

converteren MPG naar MP3, converteren FLV naar MP3

converteren SVCD naar MP3

SVCD Definitie: Super VCD.

1. svcd omzetten naar mp3, installeert u een dvd-speler zoals WinDVD Player of PowerDVDPlayer, die de nodige SVCD decoder op te nemen.

2 Start 'audio / video aan MP3 maker ", klik op de knop Bestand Open Media. Nadat u de SVCD in het cd / dvd-station, vindt u de map met de naam in de SVCD MPEG2. In de gids zijn er een aantal bestanden met de naam AVSEQ01.MPG SVCD, AVSEQ02.MPG of MUSIC01.MPG, MUSIC02.MPG enz. Vervolgens opent u het bestand in het programma.

3. Wilt u het hele audio converteren van de SVCD-bestand, zet het output bestand, indien nodig, klik op de knop Converteren.

Wilt u een deel van audio converteren van de SVCD-bestand, sleep de schuifbalk of klik op de knop Afspelen om een voorbeeld van het mediabestand, stel de starttijd en de eindtijd. Eindelijk, klikt u op de knop om te zetten om te beginnen om te zetten naar mp3 svcd.

HDTV betekent High-Definition Television. HDTV-uitzendingen digitaal televisie signalen met een hogere resolutie (1920 x 1080) dan DVD, NTSC, SECAM, PAL, DVB.

Behalve voor de vroege analoge formaten in Europa en Japan. HDTV comprimeert video met mpeg2, overdracht van audio met Layer 2 audio of digitale Dolby AC-3.

Installeer HDX4 HDTV-codec of andere codecs om HDTV te converteren naar mp3.

DVB betekent dat de digitale video-omroepen.

svcd omzetten naar mp3, Copyright KYDSOFT. Alle rechten voorbehouden.