converteren RMI naar MP3, RMID SMF naar MP3

Thuis

Download

Bestel nu

Veelgestelde vragen

Contacteer ons

converteren RM naar MP3

converteren RMVB naar MP3

converteren QT naar MP3

converteren MOV naar MP3

converteren AIFF naar MP3

converteren MPEG1 naar MP3

converteren MPEG2 naar MP3

converteren VOB naar MP3

converteren RMI naar MP3

converteren RA naar MP3

Definitie van het KMI: Een type van de MIDI-bestand met de RIFF-indeling gemaakt door Microsoft. De MCI KMI sequencer speelt standaard MID-bestanden en Resource Interchange File Format (RIFF) MIDI-bestanden, ook bekend als RMID bestanden.

SMF is Standard MIDI File. DLS is Downloadbare geluiden niveau.

1. KMI zetten naar mp3, Start to Mp3 Maker RMI, klik op de knop Openen, selecteer een RMI-bestand.

2. Wijzig de uitgang van de naam indien nodig, die moet een MP3-bestand. Of klik op de knop Bladeren om de bestandsnaam in een directory.

3. Klik vervolgens op de knop om te zetten, zal de conversie te starten. Zorg ervoor dat u kunt normale geluidsvolume van het KMI-bestand hoort bij het converteren, anders check Windows Volumeregeling.

4. Na het converteren naar mp3 KMI, klik op de knop Afspelen om te luisteren naar de MP3-bestand met Windows Media Player. Voor de start van de volgende conversie, neem dan sluit u Windows Media Player.

5. Als u denkt dat de output MP3 volume is kleiner of harder of vervalst, het volume aanpassen controle van het programma, of "Volumeregeling" of "Wave" van Windows Volumeregeling. Dan opnieuw beginnen conversie. Probeer meerdere malen, dan krijg je de juiste output volume.

KMI converteren naar mp3, Copyright KYDSOFT. Alle rechten voorbehouden.