converteren MPEG naar MP3, Flash SWF naar MP3

Thuis

Download

Bestel nu

Veelgestelde vragen

Contacteer ons

converteren AVI naar MP3

converteren VCD naar MP3

converteren MPEG naar MP3

converteren WMV naar MP3

converteren ASF naar MP3

converteren OGM naar MP3

converteren DIVX naar MP3

converteren DAT naar MP3

converteren MPG naar MP3, converteren FLV naar MP3

converteren SVCD naar MP3

MPEG Definitie: Moving Pictures Expert Group. Een soort van multimedia-bestandsformaat en de standaard voor het comprimeren van beeld en geluid.

1. mpeg naar mp3 om te zetten: Als het MPEG-bestand is gecodeerd met MPEG-1 formaat, hoeft u geen behoefte aan een extra MPEG decoder te installeren. Als het bestand is gecodeerd met MPEG 1.1 of 2.0, installeer dan de juiste dvd speler zoals PowerDVD of WinDVD Player Player voor de MPEG-decoder.

2 Start 'audio / video aan MP3 maker ",klik op de knop Bestand Open Media, selecteert u een mpeg bestand.

3. Wilt u het hele audio converteren van het MPEG-bestand, zet het output bestand, indien nodig, klik op de knop Converteren.

Wilt u een deel van audio converteren van het MPEG-bestand, sleep de schuifbalk of klik op de knop Afspelen om een voorbeeld van het mediabestand, stel de starttijd en de eindtijd. Eindelijk, klikt u op de knop om te zetten om te beginnen met omzetten mpeg naar mp3.

Flash (voorheen Macromedia Flash) is gemaakt door Adobe Systems zijn bedrijf. Het kan bewerken inhoud van animatie, film, muziek en games op de World Wide Web. SWF is ShockWave Flash.

De omvormer knippert niet te converteren naar mp3. Start Easy MP3 Sound Recorder, rennen Flash Player of Internet Explorer om te bekijken of pre-luisteren naar de swf flash-bestand, het opnemen van geluid spoor van de swf te halen of te converteren naar mp3 swf.

mpeg omzetten naar mp3, Copyright KYDSOFT. Alle rechten voorbehouden.