converteren MOV naar MP3

Thuis

Download

Bestel nu

Veelgestelde vragen

Contacteer ons

converteren RM naar MP3

converteren RMVB naar MP3

converteren QT naar MP3

converteren MOV naar MP3

converteren AIFF naar MP3

converteren MPEG1 naar MP3

converteren MPEG2 naar MP3

converteren VOB naar MP3

converteren RMI naar MP3

converteren RA naar MP3

MOV Definitie: Apple QuickTime-film bestandsformaat.

1. mov converteren naar mp3, installeert u de QuickTime Player en+DirectShow+filter "target = _blank> QuickTime DirectShow filter.
2 Start 'audio / video aan MP3 maker ", klik op de knop Bestand Open Media, selecteert u een mov-bestand.

3. Wilt u het hele audio converteren van het mov-bestand, zet het output bestand, indien nodig, klik op de knop Converteren.

Wilt u een deel van audio converteren van het mov-bestand, sleep de schuifbalk of klik op de knop Afspelen om een voorbeeld van het mediabestand, stel de starttijd en de eindtijd. Eindelijk, klikt u op de knop om te zetten om te beginnen met mov converteren naar mp3.

IPod is een populaire multimediaspeler gemaakt en verkocht door Apple Computer. De video op de iPod wordt opgeslagen als mov formaat. Net als de meeste digitale audio / video-spelers, kan een iPod als een externe data-opslag apparaat wanneer aangesloten op pc. IPod kan foto's opslaan, muziek en video's. De software van de iPod wordt genoemd iTune, waarin muziek, muziek rippen van CD kan spelen, en brand muziek naar CD.

Als u wilt converteren naar mp3 iPod, installeert u MP4 splitter en mp4-decoder op uw systeem totdat de converter kan bekijken zoals Apple QuickTime Player, FFDShow, of HDX4 decoder.

Als de iPod bestanden zijn gecodeerd, het omzetten zal mislukken.

mov omzetten naar mp3, Copyright KYDSOFT. Alle rechten voorbehouden.