converteren MIDI naar MP3, TTA naar MP3

Thuis

Download

Bestel nu

Veelgestelde vragen

Contacteer ons

converteren MIDI naar MP3

converteren MP4 naar MP3

XVID omzetten naar MP3

converteren MPEG4 naar MP3

MIDI Definitie: Musical Instrument Digital Interface

1. midi omzetten naar mp3, te lanceren "MIDI to MP3 Maker",klik op de knop Openen, selecteer een MIDI-bestand.

2. Wijzig de uitgang van de naam indien nodig, die moet een MP3-bestand. Of klik op de knop Bladeren om de bestandsnaam in een directory.

3. Klik vervolgens op de knop om te zetten, zal de conversie te starten. Zorg ervoor dat u kunt normale geluidsvolume van het MIDI-bestand hoort bij het converteren, anders check Windows Volumeregeling.

4. Na het converteren naar mp3 midi, klikt u op de knop Afspelen om te luisteren naar de MP3-bestand met Windows Media Player. Voor de start van de volgende conversie, neem dan sluit u Windows Media Player.

5.Indien u de uitgang van de mp3 volume feelthe kleiner of harder of vervalst, adjustthe volumeregeling van het programma, of "Volumeregeling" of "Wave" van Windows Volumeregeling. Dan opnieuw beginnen conversie. Probeer meerdere malen, dan krijg je de juiste output volume.

TTA is De Ware audio, is een gratis, eenvoudige real-time lossless audio codec, gebaseerd op adaptieve prognostische filters die heeft aangetoond met dezelfde of betere resultaten in vergelijking met meerderheid van moderne analogen van de populaire open-source audio codecs.

Als u wilt converteren naar mp3 tta, te lanceren 'audio / video aan MP3 maker ", installeert u het geval, de TTA DirectShow filter / codec / decoder van RadLight voor de TTA-bestand.

midi omzetten naar mp3, Copyright KYDSOFT. Alle rechten voorbehouden.