converteren MID naar MP3, FLAC naar MP3

Thuis

Download

Bestel nu

Veelgestelde vragen

Contacteer ons

converteren WAV naar MP3

converteren WMA naar MP3

converteren AC3 naar MP3

converteren OGG naar MP3

converteren MPA naar MP3

converteren MP2 naar MP3

converteren AU naar MP3

converteren AIF naar MP3

converteren SND naar MP3

converteren MID naar MP3

MID Definitie: Musical Instrument Digital Interface met de extensie *.mid . MID0 (type 0) is een enkel spoor en meerkanaals formaten. MID1 is meervoudig spoor en meerdere kanalen.

1. converteren naar mp3 halverwege, Start "MIDI to MP3 Maker", klik op de knop Openen, selecteer een MID-bestand.

2. Wijzig de uitgang van de naam indien nodig, die moet een MP3-bestand. Of klik op de knop Bladeren om de bestandsnaam in een directory.

3. Klik vervolgens op de knop om te zetten, zal de conversie te starten. Zorg ervoor dat u kunt normale geluidsvolume van de MID-bestand hoort bij het converteren, anders check Windows Volumeregeling.

4. Na half converteren naar mp3, klikt u op de knop Afspelen om te luisteren naar de MP3-bestand met Windows Media Player. Voor de start van de volgende conversie, neem dan sluit u Windows Media Player.

5. Als u denkt dat de output MP3 volume is kleiner of harder of vervalst, het volume aanpassen controle van het programma, of "Volumeregeling" of "Wave" van Windows Volumeregeling. Dan opnieuw beginnen conversie. Probeer meerdere malen, dan krijg je de juiste output volume.

FLAC is Free Lossless Audio Codec, wat betekent dat audio wordt gecomprimeerd in FLAC zonder verlies van kwaliteit. Dit is vergelijkbaar met hoe Zip werkt, behalve met FLAC je zal veel beter compressie, omdat het is specifiek ontworpen voor audio, en je can afspelen gecomprimeerde FLAC-bestanden in uw favoriete speler net zoals je net een MP3 bestand. De FLAC formaat is momenteel goed ondersteund door veel audio-software en hardware producten.

Als u wilt converteren naar mp3 flac, Maker uitvoert audio / video aan MP3, installeer dan de juiste FLAC DirectShow filter / codecs / decoder voor de flac-bestand.

converteren naar mp3 medio, Copyright KYDSOFT. Alle rechten voorbehouden.