átalakítani VOB-ből MP3

Otthon

Letöltés

Rendelje meg most

GYIK

Fel velünk a kapcsolatot

átalakítani RM-ből MP3

átalakítani RMVB-ből MP3

átalakítani QT-ből MP3

átalakítani MOV-ből MP3

átalakítani AIFF-ből MP3

átalakítani MPEG1-ből MP3

átalakítani MPEG2-ből MP3

átalakítani VOB-ből MP3

átalakítani RMI-ből MP3

átalakítani RA-ből MP3

VOB Meghatározás: DVD-video objektum tárolására kép / hang / felirat.

1. átalakítani a VOB mp3, kérjük telepítse DVD lejátszó, mint a WinDVD Player vagy PowerDVDPlayer, amely magában foglalja a megfelelő VOB dekóder. De VOB fájl több audio stream mindig. A program csak átalakítja első audio stream MP3 fájl. Ha a VOB fájl titkosítása, a program nem konvertálja sikeresen.

2 Launch "audio / video MP3 készítő", kattintsunk a Megnyitás Media File gombra, válassza ki a vob fájlt.

3. Ha ön akar-hoz megtérít a teljes audio a VOB fájlt, állítsa be a kimeneti fájl, ha szükséges, majd kattintson a konvertálni gombra.

Ha át szeretnénk váltani egy részét audio a VOB fájlt, húzzuk a csúszkát közvetlenül, vagy kattintson a Lejátszás gombra megtekintheti a média fájlt, állítsa be a Start Time és a vég ideje. Végre, kattintson a megtérít gomb-hoz elkezd konvertálni vob az mp3.

DVD Digital Versatile Disc vagy Digital Video lemezt. DVD optikai lemez adattároló, amely képes adatokat tárolni / film / audio / kép. DVD-video mindig használja a vob fájlokat. Ha a DVD védett, konverzió sikertelen lesz.

H.261 kódolás a digitális videó szabvány alapján mpeg-1. H.263 kódolás a videokonferencia technológia alapján mpeg-1/mpeg-2.

konvertálni vob, hogy mp3, Copyright KYDSOFT. Minden jog fenntartva.