átalakítani VCD-ből MP3

Otthon

Letöltés

Rendelje meg most

GYIK

Fel velünk a kapcsolatot

átalakítani AVI-ből MP3

átalakítani VCD-ből MP3

átalakítani MPEG-ből MP3

átalakítani WMV-ből MP3

átalakítani ASF-ből MP3

átalakítani OGM-ből MP3

átalakítása DIVX-ből MP3

átalakítani DAT-ből MP3

átalakítani MPG-ből MP3

átalakítani SVCD-ből MP3

VCD Definíció: VideoCD vagy video CD lemez tárolására videó és audió.

1. konvertálni vcd az mp3: ha a VCD fájlt kódolva 1.0 formátumot, nem kell telepíteni további MPEG dekóder. Ha a DAT fájlt kódolva 1.1 vagy 2.0 formátumban, kérjük, telepítse DVD-lejátszó, mint a WinDVD Player vagy PowerDVDPlayer, amely magában foglalja a megfelelő vcd dekóder.

2 Launch "audio / video MP3 készítő",kattintsunk a Megnyitás Media File gombra, Miután megadtuk a VCD-t a CD / DVD meghajtó, meg fogja találni a könyvtár nevű MPEGAV a VCD. A könyvtárban van néhány VCD file nevű AVSEQ01.DAT, AVSEQ02.DAT vagy MUSIC01.DAT, MUSIC02.DAT stb Akkor nyit egy vcd fájlt a program.

3. Ha ön akar-hoz megtérít a teljes audio a vcd fájlt, állítsa be a kimeneti fájl, ha szükséges, majd kattintson a konvertálni gombra.

Ha át szeretnénk váltani egy részét a vcd audio fájlt, húzza a csúszkát a közvetlenül, vagy kattintson a Lejátszás gombra megtekintheti a média fájlt, állítsa be a kezdési időt és a vég ideje. Végre, kattintson a megtérít gomb-hoz elkezd konvertálni vcd az mp3.

VCR a video magnó. Játszik VHS (videomagnó vagy video home rendszer). Ha át szeretnénk váltani, vagy VHS videomagnó, hogy mp3, két módon áll rendelkezésre.

1. Felszerel egy TV tuner kártyát a számítógépre. Csatlakoztassa a kábelt a kártya megfelelően. A Windows Movie Maker megtekintheti a programot, és elfog ez a wmv, akkor kivonat a reszelő-hoz mp3.

2. Ha Ön tud csatlakozni audio-Out a videomagnó Line In hangkártya, fuss (Easy MP3 hangrögzítő) a hang az mp3.

konvertálni vcd az mp3, Copyright KYDSOFT. Minden jog fenntartva.