átalakítani SVCD-ből MP3, HDTV-ből MP3

Otthon

Letöltés

Rendelje meg most

GYIK

Fel velünk a kapcsolatot

átalakítani AVI-ből MP3

átalakítani VCD-ből MP3

átalakítani MPEG-ből MP3

átalakítani WMV-ből MP3

átalakítani ASF-ből MP3

átalakítani OGM-ből MP3

átalakítása DIVX-ből MP3

átalakítani DAT-ből MP3

átalakítani MPG-ből MP3

átalakítani SVCD-ből MP3

SVCD Definíció: Super VCD.

1. megtérít SVCD MP3, kérjük, telepítse DVD lejátszó, mint a WinDVD Player vagy PowerDVDPlayer, amely magában foglalja a megfelelő SVCD dekóder.

2 Launch "audio / video MP3 készítő", kattintsunk a Megnyitás Media File gombot. Miután megadtuk az SVCD-t a CD / DVD meghajtó, meg fogja találni a könyvtár nevű MPEG2 az SVCD. A könyvtárban van néhány SVCD file nevű AVSEQ01.MPG, AVSEQ02.MPG, vagy MUSIC01.MPG, MUSIC02.MPG stb Akkor nyissa meg a fájlt a program.

3. Ha ön akar-hoz megtérít a teljes audió az SVCD fájlt, állítsa be a kimeneti fájl, ha szükséges, majd kattintson a konvertálni gombra.

Ha át szeretnénk váltani egy részét audio az SVCD fájlt, húzza a csúszkát a közvetlenül, vagy kattintson a Lejátszás gombra megtekintheti a média fájlt, állítsa be a Start Time és a vég ideje. Végre, kattintson a megtérít gomb-hoz elkezd-hoz megtérít SVCD, hogy mp3.

HDTV: a High-Definition Television. HDTV adások digitális televíziós jeleket a nagyobb felbontású (1920 x 1080), mint a DVD, NTSC, SECAM, PAL, DVB.

Kivéve a korai analóg formátumok Európában és Japánban. HDTV tömöríti mpeg2 videó, audió átvitel Layer 2 audio vagy digitális Dolby AC-3.

Kérjük telepítse HDX4 HDTV-kód vagy más codec-hoz megtérít a HDTV mp3.

DVB azt jelenti, digitális video Műsorszolgáltatók.

megtérít SVCD, hogy mp3, Copyright KYDSOFT. Minden jog fenntartva.