átalakítani RMI-ből MP3, RMID/SMF-ből MP3

Otthon

Letöltés

Rendelje meg most

GYIK

Fel velünk a kapcsolatot

átalakítani RM-ből MP3

átalakítani RMVB-ből MP3

átalakítani QT-ből MP3

átalakítani MOV-ből MP3

átalakítani AIFF-ből MP3

átalakítani MPEG1-ből MP3

átalakítani MPEG2-ből MP3

átalakítani VOB-ből MP3

átalakítani RMI-ből MP3

átalakítani RA-ből MP3

Meghatározása RMI: A típusú MIDI fájl RIFF formátum a Microsoft által létrehozott. Az MCI RMI sequencer játszik standard MID fájlokat és az erőforrás-váltási fájlformátum (RIFF) MIDI-fájlok, ismert RMID fájlokat.

SMF a Standard MIDI File. DLS letölthető hangok szint.

1. megtérít RMI az mp3, Dob RMI MP3 MAKER, kattintson a Megnyitás gombra, jelöljön ki egy RMI fájlt.

2. Változás a kimeneti nevét, ha szükséges, amelyet meg kell egy MP3 fájlt. Vagy kattintson a Tallózás gombra a fájl nevét a könyvtárban.

3. Majd kattintson a gombra konvertálni, a konverzió elindul. Kérjük, ügyeljen arra, hogy hallja a normál hangerőn az RMI fájl konvertálása során, ellenkező esetben ellenőrizze a Windows Volume Control.

4. Után megtérít RMI, hogy mp3, kattintson a Play gombra hallgatni az MP3 fájlt a Windows Media Player. Megkezdése előtt a következő konverzió, lépj ki a Windows Media Player.

5. Ha úgy érzi, a kimeneti MP3 mennyisége kisebb vagy hangosabban, vagy torz, állítsa be a hangerőszabályzó a program, vagy a "Volume control" vagy a "Wave" A Windows Hangerőszabályzó. Majd indítsa újra átalakítás. Próbálja meg többször, akkor kap a megfelelő kimeneti hangerőt.

átalakítani az mp3 RMI, Copyright KYDSOFT. Minden jog fenntartva.