átalakítani MPEG-ből MP3, Flash SWF-ből MP3

Otthon

Letöltés

Rendelje meg most

GYIK

Fel velünk a kapcsolatot

átalakítani AVI-ből MP3

átalakítani VCD-ből MP3

átalakítani MPEG-ből MP3

átalakítani WMV-ből MP3

átalakítani ASF-ből MP3

átalakítani OGM-ből MP3

átalakítása DIVX-ből MP3

átalakítani DAT-ből MP3

átalakítani MPG-ből MP3

átalakítani SVCD-ből MP3

MPEG Definíció: Moving Pictures Expert Group. Valami multimédiás fájlformátum és szabványos tömörítése kép és hang.

1. konvertálni mpeg, hogy mp3: Ha az MPEG fájlt kódolt MPEG-1 formátumban, akkor nem kell telepíteni további MPEG dekóder. Ha a fájl kódolt MPEG 1.1 vagy 2.0, kérjük telepítse a megfelelő dvd-lejátszó, mint a PowerDVD vagy a WinDVD Player lejátszó az MPEG dekódoló.

2 Launch "audio / video MP3 készítő",kattintsunk a Megnyitás Media File gombra, válasszon ki egy mpeg fájlt.

3. Ha ön akar-hoz megtérít a teljes audió az mpeg fájlt, állítsa be a kimeneti fájl, ha szükséges, majd kattintson a konvertálni gombra.

Ha át szeretnénk váltani egy részét audio az mpeg fájl, húzza a csúszkát a közvetlenül, vagy kattintson a Lejátszás gombra megtekintheti a média fájlt, állítsa be a Start Time és a vég ideje. Végre, kattintson a megtérít gomb-hoz elkezd konvertálni mpeg, hogy mp3.

Flash (korábban Macromedia Flash) által létrehozott Adobe System vállalat. Ez tartalmat az animáció, film, zene, játék és a World Wide Web. Swf a Shockwave Flash.

Az átalakító nem konvertálja flash az mp3 közvetlenül. Dob Easy MP3 hangrögzítő, fuss Flash lejátszót, vagy az Internet Explorer megtekintheti, vagy előre hallgatni a flash swf fájl, rekord hangfelvételt az swf-hoz kivonat vagy megtérít swf az mp3.

konvertálni mpeg, hogy mp3, Copyright KYDSOFT. Minden jog fenntartva.