átalakítani MOV-ből MP3

Otthon

Letöltés

Rendelje meg most

GYIK

Fel velünk a kapcsolatot

átalakítani RM-ből MP3

átalakítani RMVB-ből MP3

átalakítani QT-ből MP3

átalakítani MOV-ből MP3

átalakítani AIFF-ből MP3

átalakítani MPEG1-ből MP3

átalakítani MPEG2-ből MP3

átalakítani VOB-ből MP3

átalakítani RMI-ből MP3

átalakítani RA-ből MP3

MOV Definíció: Apple QuickTime Movie formátumban.

1. megtérít a mov mp3, kérjük,telepítse a QuickTime Player és a+DirectShow+szűrő "target = _blank> QuickTime Directshow szűrő.
2 Launch "audio / video MP3 készítő", kattintsunk a Megnyitás Media File gombra, jelöljön ki egy mov.

3. Ha ön akar-hoz megtérít a teljes audio a mov, meg a kimeneti fájl, ha szükséges, majd kattintson a konvertálni gombra.

Ha át szeretnénk váltani egy részét audio a mov, húzza a csúszkát a közvetlenül, vagy kattintson a Lejátszás gombra megtekintheti a média fájlt, állítsa be a Start Time és a vég ideje. Végre, kattintson a megtérít gomb-hoz elkezd-hoz megtérít a mov mp3.

IPod a népszerű multimédiás lejátszó létrehozott és forgalmazott az Apple Computer. A videó az iPod menti a mov formátumban. Mint a legtöbb digitális audió / videó lejátszó, az iPod is szolgál a külső adattároló eszköz csatlakoztatva PC. IPod tárolhatja fényképeit, zenéit és videóit. A szoftver az iPod nevezik iTune, amely képes zenét lejátszani, rip zenei CD-ről, és éget zenei CD-re.

Ha szeretne konvertálni iPod mp3, mp4 telepítse elosztó és mp4 dekódoló az a rendszer, amíg a konverter megtekinthető például Apple Quicktime lejátszó, ffdshow, vagy HDX4 dekóder.

Ha az iPod fájl titkosított, a konvertáló sikertelen lesz.

átalakítani, hogy mov mp3, Copyright KYDSOFT. Minden jog fenntartva.