átalakítani MIDI-ből MP3, TTA-ből MP3

Otthon

Letöltés

Rendelje meg most

GYIK

Fel velünk a kapcsolatot

átalakítani MIDI-ből MP3

átalakítani MP4-ből MP3

átalakítani XVID MP3

átalakítani MPEG4-ből MP3

MIDI Definíció: Musical Instrument Digital Interface

1. A MIDI az mp3, dob "MIDI MP3 készítő",kattintsunk a Megnyitás gombra, válasszon ki egy MIDI-fájl.

2. Változás a kimeneti nevét, ha szükséges, amelyet meg kell egy MP3 fájlt. Vagy kattintson a Tallózás gombra a fájl nevét a könyvtárban.

3. Majd kattintson a gombra konvertálni, a konverzió elindul. Kérjük, ügyeljen arra, hogy hallja a normál hangerő a MIDI file konvertálása során, ellenkező esetben ellenőrizze a Windows Volume Control.

4. Után megtérít a midi mp3, kattintson a Play gombra hallgatni az MP3 fájlt a Windows Media Player. Megkezdése előtt a következő konverzió, lépj ki a Windows Media Player.

5.If akkor feelthe kimenet MP3 térfogata kisebb, vagy hangosabban, vagy torz, adjustthe hangerőszabályzó a program, vagy a "Volume control" vagy a "Wave" A Windows Hangerőszabályzó. Majd indítsa újra átalakítás. Próbálja meg többször, akkor kap a megfelelő kimeneti hangerőt.

TTA az igazi hang, egy ingyenes, egyszerű, valós idejű, veszteségmentes audio codec alapuló adaptív prognosztikai szűrők, amelyek azt mutatják, hogy az azonos vagy jobb eredményeket összehasonlítva a legtöbb modern analógok a népszerű nyílt forráskódú audio codec-ek.

Ha ön akar-hoz megtérít a TTA mp3 indít, "audio / video MP3 készítő", kérjük, telepítse a megfelelő a TTA DirectShow filter / codec / dekódoló származó RadLight a TTA fájlt.

A MIDI az mp3, Copyright KYDSOFT. Minden jog fenntartva.