átalakítani MID-ből MP3, FLAC-ből MP3

Otthon

Letöltés

Rendelje meg most

GYIK

Fel velünk a kapcsolatot

átalakítani WAV-ből MP3

átalakítani WMA-ből MP3

átalakítani AC3-ből MP3

átalakítani OGG-ből MP3

átalakítani MPA-ből MP3

átalakítani MP2-ből MP3

átalakítani AU-ből MP3

átalakítani AIF-ből MP3

átalakítani SND-ből MP3

átalakítani MID-ből MP3

MID Definíció: Musical Instrument Digital Interface a fájl kiterjesztése *.mid . MID0 (típus 0) egy sáv és több csatornán formátumban. Mid1 van több pálya és több csatornát.

1. megtérít közép mp3, Dob "MIDI MP3 készítő", kattintsunk a Megnyitás gombra, válasszon ki egy MID fájlt.

2. Változás a kimeneti nevét, ha szükséges, amelyet meg kell egy MP3 fájlt. Vagy kattintson a Tallózás gombra a fájl nevét a könyvtárban.

3. Majd kattintson a gombra konvertálni, a konverzió elindul. Kérjük, ügyeljen arra, hogy hallja a normál hangerő a MID file konvertálása során, ellenkező esetben ellenőrizze a Windows Volume Control.

4. Után megtérít közép mp3, kattintson a Play gombra hallgatni az MP3 fájlt a Windows Media Player. Megkezdése előtt a következő konverzió, lépj ki a Windows Media Player.

5. Ha úgy érzi, a kimeneti MP3 mennyisége kisebb vagy hangosabban, vagy torz, állítsa be a hangerőszabályzó a program, vagy a "Volume control" vagy a "Wave" A Windows Hangerőszabályzó. Majd indítsa újra átalakítás. Próbálja meg többször, akkor kap a megfelelő kimeneti hangerőt.

Ingyenes veszteségmentes FLAC van audio kodek, ami azt jelenti, hogy a hang a tömörített FLAC nélkül a minőség romlása. Ez hasonló ahhoz, hogyan Zip működik, kivéve FLAC kapsz sokkal jobb tömörítést, mert kifejezetten audio, és tudod lejátszani tömörített FLAC fájlok a kedvenc játékos, mint játszani egy MP3 fájlt. A FLAC formátum jelenleg is támogatja sok szoftver és hardver audio termékek.

Ha ön akar-hoz megtérít-hoz mp3 flac, fuss audio / video MP3 MAKER, kérjük telepítse a megfelelő flac DirectShow filter / codec / dekódoló a flac fájlt.

megtérít közép mp3, Copyright KYDSOFT. Minden jog fenntartva.