átalakítani DIVX-ből MP3, On2-ből MP3

Otthon

Letöltés

Rendelje meg most

GYIK

Fel velünk a kapcsolatot

átalakítani AVI-ből MP3

átalakítani VCD-ből MP3

átalakítani MPEG-ből MP3

átalakítani WMV-ből MP3

átalakítani ASF-ből MP3

átalakítani OGM-ből MP3

átalakítása DIVX-ből MP3

átalakítani DAT-ből MP3

átalakítani MPG-ből MP3

átalakítani SVCD-ből MP3

DivX Definíció: DivXNetworks létrehozza az MPEG4 formátumban. Hogy magas tömörítési arány betartásával a magas minőségű video.

1. megtérít divx az mp3, kérjük telepítse a megfelelő video és audio dekóder dekóder a DivX vagy avi fájlt, mint a DivX Codec.

2 Launch "audio / video MP3 készítő", kattintsunk a Megnyitás Media File gombra, válasszon ki egy avi vagy divx fájlt.

3. Ha ön akar-hoz megtérít a teljes audio a divx fájlt, állítsa be a kimeneti fájl, ha szükséges, majd kattintson a konvertálni gombra.

Ha át szeretnénk váltani egy részét a divx audio fájlt, húzza a csúszkát a közvetlenül, vagy kattintson a Lejátszás gombra megtekintheti a média fájlt, állítsa be a Start Time és a vég ideje. Végre, kattintson a megtérít gomb-hoz elkezd konvertálni divx, hogy mp3.
On2 kodek által kifejlesztett On2 Technologies. Azt mondják, a video tömörítés során a Windows Media 9, a Real 10, H.263, H.264, MPEG-4. On2 kódoló nyújt jobb minőségű videó alacsonyabb adatátviteli sebességet. On2 kodek széles körben használják a webes videó megosztás, az élő internetes közvetítés, video VoIP, élő kétirányú video azonnali üzenetküldés, a műholdas és a mobil videó, videomegfigyelés, IPTV, és a távoktatás.

Ha ön akar-hoz megtérít On2 az mp3, kérjük telepítse On2 VP6 és On2 kodek VP7.

megtérít divx az mp3, Copyright KYDSOFT. Minden jog fenntartva.