muuntaa VCD MP3

Koti

Lataa

Tilaa nyt

UKK

Yhteystiedot

muuntaa AVI MP3

muuntaa VCD MP3

muuntaa MPEG MP3

muuntaa WMV MP3

muuntaa ASF MP3

muuntaa OGM MP3

muuntaa DivX MP3

muuntaa DAT MP3

muuntaa MPG MP3, muuntaa FLV MP3

muuntaa SVCD MP3

VCD Määritelmä: VideoCD tai video CD tallentamiseen video ja ääni.

1. muuntaa VCD mp3: jos VCD tiedosto on koodattu 1.0-muodossa, sinun ei tarvitse asentaa mitään ylimääräisiä MPEG-dekooderi. Jos dat-tiedosto on koodattu 1,1 tai 2,0 muodossa asenna DVD soittimet, kuten WinDVD Player ja PowerDVDPlayer, joka sisältää asianmukaiset vcd dekooderin.

2 Käynnistä "audio / video MP3 Maker",napsauta Open Media File-painiketta Kun olet lisännyt VCD-levy CD / DVD-asema, löydät hakemiston nimeltä MPEGAV vuonna VCD. Hakemistossa, joitakin VCD tiedostoja nimeltä AVSEQ01.DAT, AVSEQ02.DAT tai MUSIC01.DAT, MUSIC02.DAT jne. Avaa VCD tiedoston ohjelmassa.

3. Jos haluat muuttaa koko äänen VCD tiedosto, aseta Output File tarvittaessa sitten muuntaa painiketta.

Jos haluat muuntaa jokin osa äänentoistoa VCD tiedoston vetämällä liukusäätimen suoraan tai napsauta Toista-painiketta esikatsella mediatiedoston, aseta alkamisaika ja päättymisaika. Vihdoin, napsauta Muunna-painiketta alkaa muuntaa VCD ja MP3.

Videonauhuri on videonauhuri. Sillä VHS (videonauhuri tai Video Home System). Jos haluat muuntaa videonauhurin tai VHS mp3 kahdella tavalla käytettävissä.

1. Asenna TV-viritinkortin tietokoneeseen. Liitä kaapeli kortti oikein. Käytä Windows Movie Maker esikatsella ohjelmaa ja tallentaa sen wmv, pura tiedoston mp3.

2. Jos voit kytkeä audio-Ei videonauhurin Line In on äänikortti, suorita (Easy MP3 ääninauhuri) tallentaa ääntä mp3.

muuntaa VCD ja mp3, Copyright KYDSOFT. Kaikki oikeudet pidätetään.