muuntaa MPEG MP3, Hujaus SWF MP3

Koti

Lataa

Tilaa nyt

UKK

Yhteystiedot

muuntaa AVI MP3

muuntaa VCD MP3

muuntaa MPEG MP3

muuntaa WMV MP3

muuntaa ASF MP3

muuntaa OGM MP3

muuntaa DivX MP3

muuntaa DAT MP3

muuntaa MPG MP3, muuntaa FLV MP3

muuntaa SVCD MP3

MPEG Määritelmä: Moving Pictures Expert Group. Tällainen multimedia-tiedostomuotoa ja standardi pakkaamiseen kuvan ja äänen.

1. muuntaa mpeg mp3: Jos MPEG-tiedosto on koodattu MPEG-1 muotoon, sinun ei tarvitse asentaa mitään ylimääräisiä MPEG-dekooderi. Jos tiedosto on koodattu MPEG 1,1 tai 2,0, asenna sopiva dvd-soitin kuten PowerDVD-soitin tai WinDVD Player mpeg dekooderin.

2 Käynnistä "audio / video MP3 Maker",napsauta Open Media File-painiketta, valitse mpeg tiedosto.

3. Jos haluat muuttaa koko äänen mpeg-tiedosto, aseta Output File tarvittaessa sitten muuntaa painiketta.

Jos haluat muuntaa jokin osa äänentoistoa mpeg-tiedoston, vedä liukupalkkia suoraan tai napsauta Toista-painiketta esikatsella mediatiedoston, aseta alkamisaika ja päättymisaika. Vihdoin, napsauta Muunna-painiketta alkaa muuntaa mpeg mp3.

Flash (aiemmin Macromedia Flash) on luotu Adobe System yritys. Se voi muokata sisältöä animaation, elokuvan, musiikin ja pelien World Wide Web. Swf on Shockwave Flash.

Muunnin ei muunna salama mp3 suoraan. Launch Easy MP3 ääninauhuri, suorittaa Flash-soittimen tai Internet Explorer esikatsella tai ennalta kuunnella flash-tiedoston swf, tallentaa ääniraita on swf purkaa tai muuntaa SWF mp3.

muuntaa MPEG mp3, Copyright KYDSOFT. Kaikki oikeudet pidätetään.