muuntaa MIDI MP3, TTA MP3

Koti

Lataa

Tilaa nyt

UKK

Yhteystiedot

muuntaa MIDI MP3

muuntaa MP4 MP3

muuntaa XVID MP3

muuntaa MPEG4 MP3

MIDI Määritelmä: Musical Instrument Digital Interface

1. muuntaa MIDI mp3 käynnistää "MIDI MP3 maker", napsauta Avaa-painiketta,valitse MIDI-tiedosto.

2. Muuta lähtö nimi tarvittaessa, joka on MP3-tiedoston. Tai valitse Selaa-painiketta nimi hakemistoon.

3. Napsauta sitten muuntaa painiketta, muuntaminen alkaa. Ole hyvä ja varmista, että voit kuulla normaali äänenvoimakkuus MIDI-tiedoston muunnettaessa, muuten tarkistaa Windowsin äänenvoimakkuuden säätö.

4. Kun muuntaa MIDI mp3, napsauta Toista-painiketta kuunnella MP3-tiedosto Windows Media Player. Ennen aloittamista seuraavan tuloksen, sulje Windows Media Player.

5.If te feelthe tuotoksen MP3 tilavuus on pienempi tai kovempaa tai vääristynyt, adjustthe äänenvoimakkuus ohjelman tai "Äänenvoimakkuuden säätö" tai "Wave" Windows Äänenvoimakkuuden säätö. Sitten alkaa muuntaminen uudelleen. Kokeile useita kertoja, saat tarvittaessa äänenvoimakkuutta.

TTA on True ääni, on ilmainen, yksinkertainen reaaliaikainen lossless audio codec, joka perustuu mukautuvat ennusteen suodattimia, jotka ovat osoittaneet sama tai parempi lopputulos verrattaessa useimmissa nykyaikaisissa analogit suosittujen avoimen lähdekoodin audio koodekkeja.

Jos haluat muuntaa TTA MP3, aloittaa "audio / video MP3 Maker", asenna sopiva TTA DirectShow-suodatin / codec / dekooderi alkaen RadLight varten TTA tiedosto.

muuntaa midi mp3, Copyright KYDSOFT. Kaikki oikeudet pidätetään.