muuntaa MID MP3, muuntaa FLAC MP3

Koti

Lataa

Tilaa nyt

UKK

Yhteystiedot

muuntaa WAV MP3

muuntaa WMA MP3

muuntaa AC3 MP3

muuntaa OGG MP3

muuntaa MPA MP3

muuntaa MP2 MP3

muuntaa AU MP3

muuntaa AIF MP3

muuntaa SND MP3

muuntaa MID MP3

MID Määritelmä: Musical Instrument Digital Interface kanssa tiedostopääte *.mid . MID0 (tyyppi 0) on yksi kappale ja useiden kanavien muodossa. MID1 on useita radan ja monikanavaisen.

1. muuntaa puolivälistä mp3, Launch "MIDI MP3 maker", napsauta Avaa-painiketta, valitse MID tiedosto.

2. Muuta lähtö nimi tarvittaessa, joka on MP3-tiedoston. Tai valitse Selaa-painiketta nimi hakemistoon.

3. Napsauta sitten muuntaa painiketta, muuntaminen alkaa. Ole hyvä ja varmista, että voit kuulla normaali äänenvoimakkuus mid-tiedoston, kun muunnetaan, muuten tarkistaa Windowsin äänenvoimakkuuden säätö.

4. Kun muuntaa puolivälistä mp3, napsauta Toista-painiketta kuunnella MP3-tiedosto Windows Media Player. Ennen aloittamista seuraavan tuloksen, sulje Windows Media Player.

5. Jos sinusta tuntuu tuotoksen MP3 tilavuus on pienempi tai kovempaa tai vääristyy, säädä äänenvoimakkuus ohjelman tai "Äänenvoimakkuuden säätö" tai "Wave" Windows Äänenvoimakkuuden säätö. Sitten alkaa muuntaminen uudelleen. Kokeile useita kertoja, saat tarvittaessa äänenvoimakkuutta.

FLAC on vapaa häviötön äänikoodekki, mikä tarkoittaa, että ääni on pakattu FLAC ilman laadun heikkenemistä. Tämä vastaa miten zip teoksia, paitsi FLAC sinä saat paljon parempi pakkaus, koska se on suunniteltu erityisesti äänen, ja voit pelata takaisin pakatut FLAC-tiedostot suosikki pelaaja kuin sinä soittaa MP3-tiedoston. FLAC-malli on nykyisin hyvin tukevat monet ohjelmistot ja laitteistot äänen tuotteita.

Jos haluat muuttaa flac to mp3, ajaa audio / video MP3 MAKER, asenna sopiva flac DirectShow-suodatin / koodekkien / dekooderi ja flac-tiedoston.

muuntaa puolivälistä mp3, Copyright KYDSOFT. Kaikki oikeudet pidätetään.