μετατροπή XVID σε MP3, Μουσική σε MP3

Σπίτι

Download

Παραγγελία τώρα

Συχνές ερωτήσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας

μετατροπή MIDI σε MP3

μετατροπή MP4 σε MP3

μετατρέπουν XVID σε MP3

μετατροπή MPEG4 σε MP3

XviD Ορισμός: Ένας τύπος GNU μορφή MPEG-4 βίντεο από DivX ανοιχτή έκδοση κώδικα.

1. μετατρέπουν xvid σε mp3, παρακαλώ εγκαταστήστε το κατάλληλο αποκωδικοποιητή βίντεο και ήχου αποκωδικοποιητή για την xvid ή avi αρχείο όπως XviD Codec .

2 Launch "ήχου / βίντεο σε MP3 maker",κάντε κλικ στο Open Media File κουμπί, επιλέξτε ένα avi ή xvid αρχείο.

3. Αν θέλετε να μετατρέψετε το σύνολο ήχου από το xvid αρχείο, που το Output File αν χρειαστεί, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί μετατρέψετε.

Αν θέλετε να μετατρέψετε ένα μέρος του ήχου από το xvid αρχείο, σύρετε τη γραμμή slide άμεσα, ή να κάνετε κλικ στο κουμπί Play για να προ-ακούσετε τη μουσική, που την Ώρα έναρξης και την ώρα λήξης. Επιτέλους, κάντε κλικ στο κουμπί νεοφώτιστων για να ξεκινήσετε τη μετατροπή xvid σε mp3.

PMP είναι Portable Multimedia Player παρόμοιο με το PSP.

Είναι μικρό και διαθέτει σκληρό δίσκο για την αποθήκευση και αναπαραγωγή αρχείων πολυμέσων. Υποστηρίζει διάφορα format βίντεο όπως DivX, XviD, MPEG, audio (MP3, WAV, Ogg Vorbis) και ψηφιακή εικόνα (jpg, GIF, BMP).

Συνδέστε το PMP με τον υπολογιστή USB, τότε μπορείτε να μεταφέρετε PMP αρχείο στον υπολογιστή, στη συνέχεια, μετατρέπουν τα ηχητικά μουσική σε mp3 αν τα Windows σας έχουν εγκαταστήσει τα codecs μουσική / φίλτρο.

μετατρέπουν xvid σε mp3, KYDSOFT πνευματικών δικαιωμάτων. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.