μετατροπή VOB σε MP3

Σπίτι

Download

Παραγγελία τώρα

Συχνές ερωτήσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας

μετατροπή RM σε MP3

μετατροπή RMVB σε MP3

μετατροπή QT σε MP3

μετατροπή MOV σε MP3

μετατροπή AIFF σε MP3

μετατροπή MPEG1 σε MP3

μετατροπή MPEG2 σε MP3

μετατροπή VOB σε MP3

μετατροπή RMI σε MP3

μετατροπή RA σε MP3

VOB Ορισμός: DVD-Video Object για την αποθήκευση εικόνας / ήχου / υποτίτλων.

1. μετατρέψετε VOB σε mp3, παρακαλώ εγκαταστήστε DVD players όπως το WinDVD Player ή PowerDVDPlayer, τα οποία περιλαμβάνουν την κατάλληλη αποκωδικοποιητή VOB. Αλλά VOB αρχείο έχει περισσότερες από μία ροές ήχου πάντα. Το πρόγραμμα μετατρέπει μόνο είναι η πρώτη ροή ήχου MP3 στο αρχείο. Εάν το αρχείο VOB έχει κρυπτογραφημένα, το πρόγραμμα δεν το μετατρέψει με επιτυχία.

2 Launch "ήχου / βίντεο σε MP3 maker", κάντε κλικ στο Open Media File κουμπί, επιλέξτε ένα αρχείο VOB.

3. Αν θέλετε να μετατρέψετε ολόκληρο το ακουστικό από το αρχείο vob, που το Output File αν χρειαστεί, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί μετατρέψετε.

Αν θέλετε να μετατρέψετε ένα μέρος του ήχου από το αρχείο VOB, σύρετε τη γραμμή slide άμεσα, ή να κάνετε κλικ στο κουμπί Play για να δείτε το αρχείο πολυμέσων, που η Ώρα έναρξης και την ώρα λήξης. Επιτέλους, κάντε κλικ στο κουμπί νεοφώτιστων για να αρχίσει να μετατρέψετε VOB σε mp3.

DVD είναι Digital Versatile Disc ή Digital Video Disc. DVD είναι ένα οπτικό μέσο αποθήκευσης δίσκου που μπορεί να αποθηκεύσει δεδομένα / movie / ήχου / εικόνας. DVD βίντεο χρησιμοποιεί πάντα τα αρχεία VOB. Αν το DVD είναι προστατευμένο, η μετατροπή αυτή θα αποτύχει.

H.261 είναι ψηφιακό βίντεο πρότυπο κωδικοποίησης που βασίζονται στο MPEG-1. H.263 είναι τηλεδιάσκεψης κωδικοποίησης τεχνολογία που βασίζεται σε mpeg-1/mpeg-2.

μετατρέπουν vob σε mp3, KYDSOFT πνευματικών δικαιωμάτων. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.