μετατροπή VCD σε MP3

Σπίτι

Download

Παραγγελία τώρα

Συχνές ερωτήσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας

μετατροπή AVI σε MP3

μετατροπή VCD σε MP3

μετατροπή MPEG σε MP3

μετατροπή WMV σε MP3

μετατροπή ASF σε MP3

μετατροπή OGM σε MP3

μετατροπή DivX σε MP3

μετατροπή DAT σε MP3

μετατροπή MPG σε MP3

μετατροπή SVCD σε MP3

VCD Ορισμός: VideoCD ή βίντεο στο δίσκο Compact για την αποθήκευση βίντεο και ήχου.

1. μετατρέπουν VCD σε mp3: εάν το αρχείο VCD είναι κωδικοποιημένα με 1,0 format, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε πρόσθετο αποκωδικοποιητή MPEG.Αν το dat αρχείο είναι κωδικοποιημένα με 1.1 ή 2.0 σχήμα, παρακαλούμε εγκαταστήστε DVD players όπως το WinDVD Player ή PowerDVDPlayer, τα οποία περιλαμβάνουν την κατάλληλη VCD αποκωδικοποιητή.

2 Launch "ήχου / βίντεο σε MP3 maker",κάντε κλικ στο Open Media File κουμπί, Αφού εισαγάγετε το VCD στη μονάδα CD / DVD, θα βρείτε τον κατάλογο με όνομα MPEGAV στην VCD. Στον κατάλογο, υπάρχουν μερικές VCD αρχεία που το όνομά AVSEQ01.DAT, AVSEQ02.DAT ή MUSIC01.DAT, MUSIC02.DAT κλπ. Τότε άνοιξε ένα VCD αρχείο στο πρόγραμμα.

3. Αν θέλετε να μετατρέψετε το σύνολο ήχου από την VCD αρχείο, που το Output File αν χρειαστεί, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί μετατρέψετε.

Αν θέλετε να μετατρέψετε ένα μέρος του ήχου από την VCD αρχείο, σύρετε τη γραμμή slide άμεσα, ή να κάνετε κλικ στο κουμπί Play για να δείτε το αρχείο πολυμέσων, που η Ώρα έναρξης και την ώρα λήξης. Επιτέλους, κάντε κλικ στο κουμπί νεοφώτιστων για να ξεκινήσετε τη μετατροπή VCD σε mp3.

VCR είναι το βίντεο κασετόφωνο. Παίζει VHS (βίντεο κασετόφωνο ή βίντεο σύστημα home). Αν θέλετε να μετατρέψετε VCR ή VHS σε mp3, δύο τρόποι υπάρχουν.

1. Εγκαταστήστε μια κάρτα δέκτη τηλεόρασης στον υπολογιστή σας. Συνδέστε το καλώδιο στην κάρτα σωστά. Χρησιμοποιήστε το Windows Movie Maker για να δείτε το πρόγραμμα και τη σύλληψη να wmv, στη συνέχεια, εξαγάγετε το αρχείο σε mp3.

2. Εάν μπορείτε να συνδεθείτε ήχου-Out του βίντεο στη Line In της κάρτας ήχου, εκτελέστε (Easy MP3 ηχογράφησης) για την καταγραφή ήχου σε mp3.

μετατρέπουν VCD σε mp3, KYDSOFT πνευματικών δικαιωμάτων. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.