μετατροπή SVCD σε MP3, HDTV σε MP3

Σπίτι

Download

Παραγγελία τώρα

Συχνές ερωτήσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας

μετατροπή AVI σε MP3

μετατροπή VCD σε MP3

μετατροπή MPEG σε MP3

μετατροπή WMV σε MP3

μετατροπή ASF σε MP3

μετατροπή OGM σε MP3

μετατροπή DivX σε MP3

μετατροπή DAT σε MP3

μετατροπή MPG σε MP3

μετατροπή SVCD σε MP3

SVCD Ορισμός: Super VCD.

1. μετατρέπουν SVCD σε mp3, παρακαλώ εγκαταστήστε DVD players όπως το WinDVD Player ή PowerDVDPlayer, τα οποία περιλαμβάνουν την κατάλληλη αποκωδικοποιητή SVCD.

2 Launch "ήχου / βίντεο σε MP3 maker", κάντε κλικ στο Open Media αρχείο κουμπί. Αφού εισαγάγετε το SVCD στη μονάδα CD / DVD, θα βρείτε τον κατάλογο που ονομάζεται MPEG2 σε SVCD. Στον κατάλογο, υπάρχουν μερικές SVCD αρχεία που το όνομά AVSEQ01.MPG, AVSEQ02.MPG, ή MUSIC01.MPG, MUSIC02.MPG κλπ. Τότε άνοιξε το αρχείο στο πρόγραμμα.

3. Αν θέλετε να μετατρέψετε το σύνολο ήχου από το SVCD αρχείο, που το Output File αν χρειαστεί, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί μετατρέψετε.

Αν θέλετε να μετατρέψετε ένα μέρος του ήχου από το SVCD αρχείο, σύρετε τη γραμμή slide άμεσα, ή να κάνετε κλικ στο κουμπί Play για να δείτε το αρχείο πολυμέσων, που η Ώρα έναρξης και την ώρα λήξης. Επιτέλους, κάντε κλικ στο κουμπί νεοφώτιστων για να ξεκινήσετε τη μετατροπή SVCD σε mp3.

HDTV σημαίνει High-Definition Television. μεταδόσεις HDTV ψηφιακά τηλεοπτικά σήματα, με υψηλότερη ανάλυση (1920 x 1080) από DVD, NTSC, SECAM, PAL, DVB.

Εκτός από την πρόωρη αναλογική μορφή στην Ευρώπη και την Ιαπωνία. HDTV συμπιέζει βίντεο με MPEG2, μεταφοράς ήχου με Layer 2 ή ψηφιακό ήχο Dolby AC-3.

Παρακαλείσθε να εγκαταστήσετε HDX4 HDTV κωδικοποιητή ή άλλα codecs για τη μετατροπή HDTV σε mp3.

DVB σημαίνει ψηφιακή ραδιοτηλεοπτικών φορέων βίντεο.

μετατρέπουν SVCD σε mp3, KYDSOFT πνευματικών δικαιωμάτων. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.