μετατροπή RMI σε MP3, RMID SMF σε MP3

Σπίτι

Download

Παραγγελία τώρα

Συχνές ερωτήσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας

μετατροπή RM σε MP3

μετατροπή RMVB σε MP3

μετατροπή QT σε MP3

μετατροπή MOV σε MP3

μετατροπή AIFF σε MP3

μετατροπή MPEG1 σε MP3

μετατροπή MPEG2 σε MP3

μετατροπή VOB σε MP3

μετατροπή RMI σε MP3

μετατροπή RA σε MP3

Ορισμός της RMI: Ένας τύπος MIDI αρχείο με μορφή RIFF δημιουργήθηκε από τη Microsoft. Η MCI RMI sequencer παίζει πρότυπο αρχείων MID και των πόρων μορφή ανταλλαγής αρχείων (RIFF) MIDI αρχεία, το γνωστό ως RMID αρχεία.

SMF είναι πρότυπο MIDI File. DLS είναι Καινούριο ήχοι επιπέδου.

1. μετατρέπουν RMI σε mp3, Launch RMI σε MP3 MAKER, κάντε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα, επιλέξτε ένα αρχείο RMI.

2. Αλλάξτε το όνομα της παραγωγής, εάν χρειάζεται, τα οποία πρέπει να είναι ένα αρχείο MP3. Ή κάντε κλικ στο κουμπί "Αναζήτηση" το όνομα του αρχείου σε έναν κατάλογο.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί νεοφώτιστων, η μετατροπή θα ξεκινήσει. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να ακούσετε φυσιολογική ένταση του ήχου του αρχείου RMI κατά τη μετατροπή, ελέγξτε αλλιώς Windows όγκος ελέγχου.

4. Μετά την μετατροπή RMI σε mp3, κάντε κλικ στο κουμπί Play για να ακούσετε το αρχείο MP3 με τον Windows Media Player. Πριν από την έναρξη της επόμενης μετατροπής, κλείστε το Windows Media Player.

5. Εάν αισθάνεστε την έξοδο MP3 όγκος είναι μικρότερος ή δυνατότερο ή παραμορφωμένη, ρυθμίστε την ένταση του ελέγχου του προγράμματος, ή "Έλεγχος έντασης ήχου" ή "κύμα" των Windows όγκος ελέγχου. Στη συνέχεια, ξεκινήστε πάλι τη μετατροπή. Προσπαθήστε αρκετές φορές, θα έχετε τον κατάλληλο όγκο παραγωγής.

μετατρέπουν RMI σε mp3, KYDSOFT πνευματικών δικαιωμάτων. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.