μετατροπή RM σε MP3

Σπίτι

Download

Παραγγελία τώρα

Συχνές ερωτήσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας

μετατροπή RM σε MP3

μετατροπή RMVB σε MP3

μετατροπή QT σε MP3

μετατροπή MOV σε MP3

μετατροπή AIFF σε MP3

μετατροπή MPEG1 σε MP3

μετατροπή MPEG2 σε MP3

μετατροπή VOB σε MP3

μετατροπή RMI σε MP3

μετατροπή RA σε MP3

RM Ορισμός: RealMedia format δημιουργήθηκε από τη RealNetworks Inc για την αποθήκευση αρχείων πολυμέσων.

1. μετατρέπουν rm σε mp3, Pease να εγκαταστήσετε το τελευταίο RealPlayer εάν τα Windows σας δεν έχει εγκατασταθεί. Download RealMedia Splitter , αποσυμπιέστε το αρχείο με WinRAR, χρησιμοποιήστε τη γραμμή εντολών "regsvr32 RealMediaSplitter.ax" για να εγγραφείτε.

2 Launch "ήχου / βίντεο σε MP3 maker", κάντε κλικ στο Open Media File κουμπί, επιλέξτε ένα αρχείο rm.

3. Αν θέλετε να μετατρέψετε ολόκληρο το ακουστικό από το αρχείο rm, που το Output File αν χρειαστεί, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί μετατρέψετε.

Αν θέλετε να μετατρέψετε ένα μέρος του ήχου από το rm αρχείο, σύρετε τη γραμμή slide άμεσα, ή να κάνετε κλικ στο κουμπί Play για να δείτε το αρχείο πολυμέσων, που η Ώρα έναρξης και την ώρα λήξης. Επιτέλους, κάντε κλικ στο κουμπί νεοφώτιστων για να ξεκινήσετε τη μετατροπή rm σε mp3.

Ram είναι πραγματικό ήχο μετα-αρχείου. Τα μετα-αρχεία αρχεία κειμένου που περιέχουν τη διεύθυνση URL μιας τοποθεσίας .ra (αρχείο RealAudio). RealAudio αρχεία συνήθως δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί απευθείας στην html αρχείο, επειδή τα αρχεία ra μπορείτε να κατεβάσετε πριν από την αναπαραγωγή. Αν θέλετε να μετατρέψετε ram σε mp3, είναι σκληρή δουλειά.

μετατρέπουν rm σε mp3, KYDSOFT πνευματικών δικαιωμάτων. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.