μετατροπή RA σε MP3

Σπίτι

Download

Παραγγελία τώρα

Συχνές ερωτήσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας

μετατροπή RM σε MP3

μετατροπή RMVB σε MP3

μετατροπή QT σε MP3

μετατροπή MOV σε MP3

μετατροπή AIFF σε MP3

μετατροπή MPEG1 σε MP3

μετατροπή MPEG2 σε MP3

μετατροπή VOB σε MP3

μετατροπή RMI σε MP3

μετατροπή RA σε MP3

RA Ορισμός: μια επέκταση αρχείου για τη Real ήχου που δημιουργήθηκε από τη RealNetworks.

1. μετατρέπουν ra σε mp3, παρακαλώ εγκαταστήστε την τελευταία RealPlayer εάν τα Windows σας δεν έχει εγκατασταθεί. Download RealMedia Splitter , αποσυμπιέστε το αρχείο με WinRAR, χρησιμοποιήστε τη γραμμή εντολών "regsvr32 RealMediaSplitter.ax" για να εγγραφείτε.

2 Launch "ήχου / βίντεο σε MP3 maker", κάντε κλικ στο Open Media File κουμπί, επιλέξτε ένα αρχείο ra.

3. Αν θέλετε να μετατρέψετε ολόκληρο το ακουστικό από το αρχείο ra, που το Output File αν χρειαστεί, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί μετατρέψετε.

Αν θέλετε να μετατρέψετε κάποιο μέρος του ήχου από το ra αρχείο, σύρετε τη γραμμή slide άμεσα, ή κάντε κλικ στο κουμπί Play για να δείτε το αρχείο πολυμέσων, που η Ώρα έναρξης και την ώρα λήξης. Επιτέλους, κάντε κλικ στο κουμπί νεοφώτιστων για να ξεκινήσετε τη μετατροπή ra σε mp3.

AMR είναι προσαρμοστικό πολυ-ποσοστό, ένα lossy συμπίεση ομιλίας mothed που χρησιμοποιούνται για την κωδικοποίηση ομιλίας. AWB είναι ευρείας ζώνης από AMRWB. Έχει διαφορετικές τεχνικές κινητό τηλέφωνο, όπως ACELP, DTX, VAD, CNG για 3GPP και GSM. Αν θέλετε να μετατρέψετε AMR σε MP3, παρακαλούμε να εγκαταστήσετε codec ή HDX4 παίκτη του.

μετατρέπουν ra σε mp3, KYDSOFT πνευματικών δικαιωμάτων. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.