μετατροπή QT σε MP3

Σπίτι

Download

Παραγγελία τώρα

Συχνές ερωτήσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας

μετατροπή RM σε MP3

μετατροπή RMVB σε MP3

μετατροπή QT σε MP3

μετατροπή MOV σε MP3

μετατροπή AIFF σε MP3

μετατροπή MPEG1 σε MP3

μετατροπή MPEG2 σε MP3

μετατροπή VOB σε MP3

μετατροπή RMI σε MP3

μετατροπή RA σε MP3

QT Ορισμός: Apple QuickTime format.

1. μετατρέπουν qt σε mp3, παρακαλώ εγκαταστήστε το QuickTime Player και+DirectShow+φίλτρο "target = _blank> QuickTime Directshow φίλτρο.
2 Launch "ήχου / βίντεο σε MP3 maker", κάντε κλικ στο Open Media File κουμπί, επιλέξτε ένα αρχείο qt.

3. Αν θέλετε να μετατρέψετε το σύνολο ήχου από το αρχείο του διαστήματος QT, που το Output File αν χρειαστεί, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί μετατρέψετε.

Αν θέλετε να μετατρέψετε ένα μέρος του ήχου από το αρχείο του διαστήματος QT, σύρετε τη γραμμή slide άμεσα, ή να κάνετε κλικ στο κουμπί Play για να δείτε το αρχείο πολυμέσων, που η Ώρα έναρξης και την ώρα λήξης. Επιτέλους, κάντε κλικ στο κουμπί νεοφώτιστων για να ξεκινήσετε τη μετατροπή του διαστήματος QT σε mp3.

Το PSP PlayStation Portable αναπτύχθηκε από την εταιρεία SONY. Είναι μια μικρή συσκευή για να παίξει το παιχνίδι, τα πολυμέσα, ακίνητη εικόνα, βίντεο και ήχου. PSP υποστηρίζει jpg, GIF, BMP, PNG, TIF, MP3, MP4, AAC, ATRAC, WAV, MPEG4.

Αν θέλετε να μετατρέψετε το PSP σε MP3, σημαίνει να μετατρέψετε MPEG4 AVC video αρχεία σε mp3 κανονικά. Παρακαλείσθε να εγκαταστήσετε το PSP φίλτρα όπως mp4 splitter, ή HDX4 παίκτη.

μετατρέπουν qt σε mp3, KYDSOFT πνευματικών δικαιωμάτων. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.