μετατροπή OGM σε MP3, MKV σε MP3

Σπίτι

Download

Παραγγελία τώρα

Συχνές ερωτήσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας

μετατροπή AVI σε MP3

μετατροπή VCD σε MP3

μετατροπή MPEG σε MP3

μετατροπή WMV σε MP3

μετατροπή ASF σε MP3

μετατροπή OGM σε MP3

μετατροπή DivX σε MP3

μετατροπή DAT σε MP3

μετατροπή MPG σε MP3

μετατροπή SVCD σε MP3

1. OGM Ορισμός: Ogg Media αρχείων, που δημιουργήθηκε από Tobias Waldvogel, είναι ένα είδος multimedia μορφή αρχείου για την αποθήκευση ήχου, εικόνας και υπότιτλος.

μετατρέψει σε mp3 OGM, παρακαλούμε εγκαταστήστε φίλτρο OGM , το κατάλληλο αποκωδικοποιητή βίντεο και ήχου αποκωδικοποιητή για τη μορφή OGM.

Launch "audio / video σε MP3 maker", κάντε κλικ στο Open Media File κουμπί, επιλέξτε ένα αρχείο OGM.

Αν θέλετε να μετατρέψετε ολόκληρο το ακουστικό από το αρχείο OGM, που το Output File αν χρειαστεί, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί μετατρέψετε.

Αν θέλετε να μετατρέψετε ένα μέρος του ήχου από το αρχείο OGM, σύρετε τη γραμμή slide άμεσα, ή να κάνετε κλικ στο κουμπί Play για να δείτε το αρχείο πολυμέσων, που η Ώρα έναρξης και την ώρα λήξης. Επιτέλους, κάντε κλικ στο κουμπί νεοφώτιστων για να αρχίσει να μετατρέψει σε δισκάκι σε mp3.

2. MKV σημαίνει Matroska βίντεο. Matroska είναι επεκτάσιμη ανοιχτό πρότυπο audio / video δοχείο όπως avi, mp4, mpg, asf, rm, mov.

Αν θέλετε να μετατρέψετε mkv σε mp3, παρακαλώ εγκαταστήστε Matroska codec pack για το σχήμα mkv αν το Windows Media Player δεν την προεπισκόπηση.

μετατρέψει σε mp3 OGM, KYDSOFT πνευματικών δικαιωμάτων. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.