μετατροπή MPEG2 σε MP3

Σπίτι

Download

Παραγγελία τώρα

Συχνές ερωτήσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας

μετατροπή RM σε MP3

μετατροπή RMVB σε MP3

μετατροπή QT σε MP3

μετατροπή MOV σε MP3

μετατροπή AIFF σε MP3

μετατροπή MPEG1 σε MP3

μετατροπή MPEG2 σε MP3

μετατροπή VOB σε MP3

μετατροπή RMI σε MP3

μετατροπή RA σε MP3

Ορισμός του MPEG2 (MPEG-2): Moving Pictures Expert Group v2.0. Το πρότυπο συμπίεσης που συνήθως χρησιμοποιείται για το DVD ή SVCD.

1. μετατρέπουν MPEG2 σε mp3, παρακαλώ εγκαταστήστε DVD players όπως το WinDVD Player ή PowerDVDPlayer, τα οποία περιλαμβάνουν την κατάλληλη αποκωδικοποιητή MPEG2.

2 Launch "ήχου / βίντεο σε MP3 maker", κάντε κλικ στο Open Media File κουμπί, επιλέξτε ένα αρχείο MPEG2.

3. Αν θέλετε να μετατρέψετε ολόκληρο το ακουστικό από το αρχείο MPEG2, που το Output File αν χρειαστεί, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί μετατρέψετε.

Αν θέλετε να μετατρέψετε ένα μέρος του ήχου από το αρχείο MPEG2, σύρετε τη γραμμή slide άμεσα, ή να κάνετε κλικ στο κουμπί Play για να δείτε το αρχείο πολυμέσων, που η Ώρα έναρξης και την ώρα λήξης. Επιτέλους, κάντε κλικ στο κουμπί νεοφώτιστων για να ξεκινήσετε τη μετατροπή MPEG2 σε mp3.

M4v είναι βίντεο MPEG-4. mp4 video χρησιμοποιούν κάποια στιγμή στο αρχείο επέκταση ή mp4v *.. IPod ή iTune χρησιμοποιεί αυτό το είδος της μορφή.

ASX είναι Advanced Redirector Stream. ASX είναι μετα-αρχείο XML σχεδιαστεί για να αποθηκεύσει μια λίστα του Windows Media αρχεία για streaming βίντεο. Υποστηρίζει RTSP, MMS, HTTP πρωτόκολλα.

μετατρέπουν MPEG2 σε mp3, KYDSOFT πνευματικών δικαιωμάτων. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.