μετατροπή MPEG σε MP3, FLASH SWF σε MP3

Σπίτι

Download

Παραγγελία τώρα

Συχνές ερωτήσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας

μετατροπή AVI σε MP3

μετατροπή VCD σε MP3

μετατροπή MPEG σε MP3

μετατροπή WMV σε MP3

μετατροπή ASF σε MP3

μετατροπή OGM σε MP3

μετατροπή DivX σε MP3

μετατροπή DAT σε MP3

μετατροπή MPG σε MP3

μετατροπή SVCD σε MP3

MPEG Ορισμός: Moving Pictures Expert Group. Ένα είδος αρχείου πολυμέσων μορφής και πρότυπο για τη συμπίεση εικόνας και ήχου.

1. μετατρέψετε mpeg σε mp3: Εάν το αρχείο MPEG είναι κωδικοποιημένα με MPEG-1 μορφή, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε πρόσθετο αποκωδικοποιητή MPEG. Εάν το αρχείο είναι κωδικοποιημένα με MPEG 1.1 ή 2.0, παρακαλούμε να εγκαταστήσετε την κατάλληλη dvd player, όπως το PowerDVD ή το WinDVD Player Player για το MPEG αποκωδικοποιητή.

2 Launch "ήχου / βίντεο σε MP3 maker",κάντε κλικ στο Open Media File κουμπί, επιλέξτε ένα αρχείο mpeg.

3. Αν θέλετε να μετατρέψετε το σύνολο ήχου από το αρχείο mpeg, που το Output File αν χρειαστεί, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί μετατρέψετε.

Αν θέλετε να μετατρέψετε ένα μέρος του ήχου από το αρχείο mpeg, σύρετε τη γραμμή slide άμεσα, ή να κάνετε κλικ στο κουμπί Play για να δείτε το αρχείο πολυμέσων, που η Ώρα έναρξης και την ώρα λήξης. Επιτέλους, κάντε κλικ στο κουμπί νεοφώτιστων για να ξεκινήσετε τη μετατροπή mpeg σε mp3.

Flash (πρώην Macromedia Flash) δημιουργείται από την εταιρεία Adobe System. Μπορεί να επεξεργαστείτε το περιεχόμενο των κινουμένων σχεδίων, ταινίες, μουσική και παιχνίδια στο World Wide Web. Swf είναι Shockwave Flash.

Ο μετατροπέας δεν μετατρέπει φλας σε mp3 απευθείας. Δρομολογήσει Easy MP3 ηχογράφησης, τρέχει Flash player ή τον Internet Explorer για να κάνετε προεπισκόπηση ή προ-ακούστε το swf αρχείο flash, ιστορικό ήχο του swf για να εξαγάγετε ή να μετατρέψει swf σε mp3.

μετατρέψετε mpeg σε mp3, KYDSOFT πνευματικών δικαιωμάτων. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.