μετατροπή MOV σε MP3

Σπίτι

Download

Παραγγελία τώρα

Συχνές ερωτήσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας

μετατροπή RM σε MP3

μετατροπή RMVB σε MP3

μετατροπή QT σε MP3

μετατροπή MOV σε MP3

μετατροπή AIFF σε MP3

μετατροπή MPEG1 σε MP3

μετατροπή MPEG2 σε MP3

μετατροπή VOB σε MP3

μετατροπή RMI σε MP3

μετατροπή RA σε MP3

MOV Ορισμός: Apple QuickTime μορφή αρχείου ταινίας.

1. mov μετατρέψετε σε mp3, παρακαλούμε να εγκαταστήσετε το QuickTime Player και+DirectShow+φίλτρο "target = _blank> QuickTime Directshow φίλτρο.
2 Launch "ήχου / βίντεο σε MP3 maker", κάντε κλικ στο Open Media File κουμπί, επιλέξτε ένα αρχείο mov.

3. Αν θέλετε να μετατρέψετε ολόκληρο το ακουστικό από το αρχείο mov, που το Output File αν χρειαστεί, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί μετατρέψετε.

Αν θέλετε να μετατρέψετε ένα μέρος του ήχου από το mov αρχείο, σύρετε τη γραμμή slide άμεσα, ή να κάνετε κλικ στο κουμπί Play για να δείτε το αρχείο πολυμέσων, που η Ώρα έναρξης και την ώρα λήξης. Επιτέλους, κάντε κλικ στο κουμπί νεοφώτιστων για να ξεκινήσετε τη μετατροπή mov σε mp3.

IPod είναι ένα δημοφιλές πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων που δημιουργήθηκε και διατίθενται στο εμπόριο από την Apple Computer. Το βίντεο για το iPod έχει αποθηκευτεί ως μορφή mov. Όπως και οι περισσότερες συσκευές αναπαραγωγής ψηφιακού ήχου βίντεο, ένα iPod μπορεί να χρησιμεύσει ως μια εξωτερική συσκευή αποθήκευσης δεδομένων όταν συνδεθεί με τον υπολογιστή. IPod μπορούν να αποθηκεύσουν φωτογραφίες, μουσική και βίντεο. Το λογισμικό του iPod ονομάζεται iTune, το οποίο μπορεί να παίξει μουσική, ξεσκίζω μουσική από CD, και εγγραφή μουσικής σε CD.

Αν θέλετε να μετατρέψετε το iPod σε mp3, παρακαλώ εγκαταστήστε mp4 splitter και mp4 αποκωδικοποιητή στο σύστημά σας μέχρι τον μετατροπέα είναι δυνατή η προεπισκόπηση όπως player της Apple Quicktime, FFDShow, ή HDX4 αποκωδικοποιητή.

Αν είναι κρυπτογραφημένα αρχεία του iPod, η μετατροπή θα αποτύχει.

mov μετατρέψετε σε mp3, KYDSOFT πνευματικών δικαιωμάτων. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.